Radio BalkanFox

Važila je za jednu od najlepših srpskih glumica, pa se povukla na vrhuncu karijere! EVO KAKO DANAS IZGLEDA! (FOTO)

Glumica Maja Sabljić stekla je veliku popularnost osamdesetih godina kada se proslavila u brojnim filmskim ostvarenjima. I dalje se pamte njene uloge u filmovima i serijama „Lavirint“, „Kamiondžije opet voze“, „Druga Žikina dinastija“, „Bolji život“, „Vuk Karadžić“, „Mala“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Lajanje na zvezde“.. Ipak, na vrhuncu slave Maja je prekinula glumačku karijeru i zbog ljubavi se preselila u Ameriku.

Maja je svoju prvu filmsku ulogu ostvarila 1979. godine u dokumentarnom filmu „Lične stvari“, koji prati njen pokušaj upisa na Fakultet dramskih umetnosti. Nakon neuspeha, odlučila je da studira psihologiju, ali je znala da će se jednog dana vratiti glumi.

Republika

Foto: ATA Images

 

Glumica je bila u braku dugi niz godina sa producentom i biznismenom Đorđem Zečevićem, a zbog njega je rešila u jednom trenutku da se preseli u Ameriku. Sa američkim biznismenom srpskog porekla Đorđem Zečevićem ostala je sve do njegove smrti 2012. godine.

Glumci u Holivudu žive u svom zatvorenom svetu. Ali, najveće zvezde su u stvari najnormalnije i najprijatnije osobe. To mi je bilo baš fascinantno. Pošto smo se moj pokojni suprug i ja družili sa Dan Tanom i često smo bili u jednom od njegovih restorana, viđali smo poznate glumce. Ali, njih niko ne sme da davi. Međutim, one koje je Dan Tana pozdravio ili se družio s njima, viđali smo ih i mi – ispričala je Maja jednom prilikom.

Maja često dolazi u Srbiju kako bi posetila prijatelje, pa tako danas živi na relaciji Beograd – Los Anđeles.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE