Radio BalkanFox

Ovi parovi iz ‘Ljubav je na selu’ danas su u sretnim vezama, a neki su zajedno dobili djecu…

Popularni reality show ‘Ljubav je na selu‘ iza sebe broji već 16 sezona, dok je 17. u tijeku. To ga čini najdugovječnijim showom u Hrvatskoj koji je spojio brojne parove. Neki od njih danas su u sretnim brakovima, a neki su zajedno dobili djecu.

Mato Smolčić i Nikolina Trgovac

Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane kraj Zagreba prvi su par koji je izrekao sudbonosno ‘da’. Sve je započelo kada je Nikolina 2009. s mamom gledala emisiju i ugledala Matu na ekranu, piše RTL.hr. 

On inače nije kliknuo ni s jednom kandidatkinjom iz emisije, ali mu se Nikolina svidjela na prvu. Riječi su se Nikolini obistinile pa su se ona i Mato vjenčali. Nakon sedam mjeseci veze ‘pale’ su zaruke, potom svadba, a par je u braku dobio dvoje djece.

Foto: RTL

– Bila je to prava slavonska svadba s 400 uzvanika, a haljinu sam kupila u Njemačkoj –  ispričala je tada Nikolina.

Srećko i Antonija Ponjavić

Farmer Srećko Ponjavić iz Kanade i njegova supruga Antonija, koju je upoznao u 11. međunarodnoj sezoni ‘Ljubav je na selu’, postali su roditelji prije dvije godine, doznao je tada RTL

Foto: Privatni album/kolaž

Vjenčali su se kod matičara u kolovozu 2020. dok su za crkveno vjenčanje čekali da prestane pandemija koronavirusa, te su se naknadno vjenčali i crkveno u lipnju 2021.

Zvonko Koprivnjak i Nikolina Šalić

Nikolina je trudna i treba roditi 15. svibnja, a čekamo djevojčicu, otkrio je 2018. godine farmer Zvonko Koprivnjak iz Baranje. On je svoju odabranicu Nikolina Šalić iz Tušilovića upoznao u osmoj sezoni ‘Ljubav je na selu’, a kasnije zaprosio u emisiji ‘Iza kulisa’.

– Da sam je svijećom tražio, ne bih je pronašao. Takvu divnu osobu, moju Nikolinu, sam je sigurno ne bih uspio pronaći. Zato sam zahvalan i svima koji su radili emisiju, od producenata, do snimatelja, dečkiju s rasvjete… baš svima. Bez svih njih ne bi bilo ni Nikoline u mom životu – ispričao je Zvonko za RTL.hr i istaknuo da je zahvalan bratu Danijelu koji ga je prijavio u ‘Ljubav je na selu’.

Foto: RTL

Goran Špehar i Anamarija

Goran Špehar iz Duge Rese sudjelovao je u šestoj sezoni showa i nosio nadimak Seoski Casanova. 

Tamo je upoznao svoju današnju suprugu Anamariju. Ona ga je zamijetila u emisiji te mu se odlučila javiti. Par je dobio sinove Filipa i Roka, a početkom veljače ove godine rodila se njihova kći kojoj su dali ime Margareta.

Foto: RTL

Matija i Barbara Ričko

Matija Ričko je sudjelovao u petoj sezoni. Iako u showu nije „kliknuo“ ni s jednom kandidatkinjom, zahvaljujući tome što se pojavio na televiziji, upoznao je svoju suprugu Barbaru. Naime, ona mu se javila preko društvenih mreža nakon što je vidjela u emisiji.

Par je zajedno više od osam godina te imaju dvoje djece. U srpnju 2019. dobili su sina Davida, a u siječnju 2021. stigla im je kći Demi.

Foto: Dnevni Avaz/PrivatniAlbum/Facebook

Alojz Kanceljak i Monika

Alojz Kanceljak i Monika u braku su šest godina te imaju kćeri Luciju i Anu.

– Tajna uspješnog braka su međusobno poštivanje, sloga i ljubav – rekao je jedan od najprepoznatljivijih kandidata ‘Ljubav je na selu’. Farmer je ispričao kako se obitelji najviše posveti poslije posla i vikendom.

Foto: RTL

Zoran Stričević i Suzana Tomić

Farmer Zoran Stričević zaljubio se na prvi pogled u Suzanu Tomić Suzi u 13. sezoni ‘Ljubav je na selu’, a zajedno žive na njegovom imanju Brštanovo pokraj Klisa.

Par je sudbonosno ‘da’ izrekao u vrijeme pandemije.

– Pir je bio s desetak osoba, koliko je bilo moguće u to vrijeme, kod mene na imanju. Bila je to lijepa, vesela fešta – otkrila je Suzi za RTL.hr.

Foto: RTL

Stjepan i Nikolina Pavlić

Stjepan i Nikolina Pavlić jedni su od prvih parova koje je spojila RTL-ova emisija ‘Ljubav je na selu’. Upoznali su se u trećoj sezoni showa koja je prikazana 2011. godine, a vjerske razlike su ih zamalo razdvojile.

Vjenčali su se 2012. godine, a zajedno su dobili troje djece.

Foto: RTL

Dragana Vojnović i Nemanja Blanuša

Ličanka s piercingom i tetovažama Dragana Vojnović tražila je srodnu dušu u petoj sezoni ‘Ljubav je na selu’. Tada 22-godišnja farmerica na svom imanju ugostila je kandidate među kojima je bio i Nemanja Blanuša. Dragana i Nemanja stalno su vodili burne rasprave, a u jednom trenutku ga je čak otjerala s imanja.

Svoju vezu su okrunili brakom početkom 2016. Ubrzo nakon toga im se rodila kći Sara.

– Promijenili su nam se životni prioriteti, ali to nam nije teško palo jer smo zaljubljeni kao i prvog dana – rekao je svojedobno Nemanja za RTL.hr.

Foto: RTL

Mihael Sklizović i Sara Hrnčić

Mihael Sklizović i Sara Hrnčić u šestoj sezoni ‘Ljubav na selu’ su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Mihael je prvo poslao Saru doma i odabrao drugu kandidatkinju, no onda je njihova priča dobila zaokret.

Naime, u posljednjoj epizodi šeste sezone najdugovječnijeg reality showa u Hrvatska dogodila se posebno romantična scena. Produkcija je sve farmere s njihovim odabranicama dovela na otok Brač. Ondje ih je dočekala voditeljica Marijana Batinić i odvela u prekrasnu vilu gdje su imali nezaboravni vikend.

Foto: RTL

Mihael je iznenadio Marijanu Batinić na početku epizode kada joj je otkrio da želi zaprositi Saru i zamolio da mu pomogne s odabirom prstena.

Mihael i Sara skrasili su se na njihovom imanju te uživaju u bračnoj idili te imaju sinove Bornu i Jonu. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE