Radio BalkanFox

Boris Johnson šokirao tvrdnjom o kraljici Elizabeti: ‘Godinu dana sam znao da boluje od raka…’

Bivši britanski premijer Boris Johnson (60) tvrdi u svojim memoarima ‘Unleashed’, koji će uskoro izaći, da je kraljica Elizabeta II. bolovala od ‘jednog oblika raka kostiju’ prije nego je preminula. 

U jednom dijelu koji je objavio Daily Mail prije nekoliko dana, Johnson se prisjetio svojeg posljednjeg susreta s kraljicom u dvorcu Balmoral, dva dana prije njene smrti, navodi People

– Godinu dana sam već znao da boluje od jedne vrste raka kostiju. Njezini doktori su se brinuli da joj se ne pogorša – napisao je Johnson. 

Queen Elizabeth II death

Foto: Dominic Lipinski/PRESS ASSOCIATI

Navode bivšeg premijera nisu htjeli komentirati iz Buckinghamske palače. 

Kraljica Elizabeta preminula 2022. 

Kraljica Elizabeta umrla je spokojno u dobi od 96 godina 8. rujna 2022. godine. Povodom ovogodišnje obljetnice njene smrti, premijer Keir Starmer odao je počast pokojnoj kraljici i ’70 veličanstvenih godina njezine vladavine.’

– Danas su dvije godine od smrti kraljice Elizabete II. – rekao je Starmer u poruci na društvenim mrežama.

Portreti kraljice Elizabete II

Foto: Eddie Mulholland/PRESS ASSOCIATI

– Predanost pokojne kraljice Ujedinjenom Kraljevstvu i Commonwealthu naučila nas je da bez obzira s kakvim se izazovima zemlja suočava, vrijednost služenja je ta koja ostaje.

Kralj Charles i princeza Kate Middleton boluju od raka 

Ova je godina bila vrlo turbulentna za cijelu kraljevsku obitelj. Prvo je kralj Charles objavio da mu je dijagnosticiran rak, a zatim je to učinila i njegova snaha, princeza Kate Middleton.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kate Middleton uručila trofej pobjedniku Wimbledona


01:03

Kate Middleton uručila trofej pobjedniku Wimbledona


|
Video: 24sata/reuters

Britanska javnost posebno se zabrinula oko voljene princeze obzirom da je nisu vidjeli pola godine. Nakon spekulacija hoće li se ili neće pojaviti u javnosti, ona je to ipak učinila u lipnju, a zatim je i dodijelila pobjednički pehar na Wimbledonu mjesec dana kasnije. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE