Radio BalkanFox

Najbogatija hrvatska zvezda otkrila kršteno ime sina: Pevačica neobičnim izborom izazvala brojne reakcije

Hrvatska pevačica, Maja Šuput, ne krije koliko uživa u porodičnom životu sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom, koji im je stigao kao kruna ljubavi 2021. godine.

Maja je otvoreno govorila o majčinstvu, ističući koliko joj je sin doneo sreće i ispunio život neizmernom radošću.

– Kad je Bloom u pitanju, mogla bih pričati satima. Zaista, najzabavnijih devet meseci mog života. Iako, zaista sam vodila jedan turbulentan, izrazito aktivan i neverovatno zabavan život, ali ovo je potpuno jedna druga vrsta i emocije i zabave i avanture. Bloom je toliko zabavan, toliko dobro dete i jedno zahvalno stvorenje da je s njim svaki dan baš komedija i uživancija. Otkad se rodio, zaista nije bio mesec da nismo s njim otišli na neko putovanje. Dete je proputovalo uzduž i popreko celu Hrvatsku. Već je bio dva puta u Turskoj, pa leti i sada smo bili u Istanbulu tako da vožnja brodom, vožnja avionom, vožnja autom. Ma ne, sve mu odgovara i s njim je vrlo, vrlo ugodno provoditi sve slobodno vrijeme. Ne znam, apsolutno sam opčinjena i zaljubljena u to svoje prekrasno dete – ispričala je Maja u intervjuu za Story.hr nekoliko meseci nakon što je postala majka.

Kada je objavila da je svom sinu dala internacionalno ime Bloom, pokrenula je lavinu podeljenih reakcija.

– Ono što je svima, namerno ili ne, promaklo jeste tumačenje Kembridževog rečnika u kojem, između ostalog, stoji i to da reč „bloom“ označava zdravlje. Na stranici Names.org koja piše da ime Bloom znači ‘Zlatno Srce’ i ‘Zmajev Plamen’. U svom imenu ga je nosila i Heba, ćerka Boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao ‘ustajanje’ – napisala je jednom prilikom Maja.

Na prvom rođendanu sina, Maja i Nenad su ga krstili, a mnoge je zanimalo koje je njegovo kršteno ime. U intervjuu za magazin Gloria krajem 2022. godine, Maja je konačno otkrila tajnu, njegovo kršteno ime je jednostavno Bloom.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE