Radio BalkanFox

VERICA ŠERIFOVIĆ SE KRSTI I ZAHVALJUJE BOGU! Iznenađenje koje je Marija priredila svojoj majci ĆE VAS DOVESTI DO SUZA!


Pevačica Marija Šerifović nedavno je svojoj majci Verici priredila veliko iznenađenje povodom njenog 61. rođendana. Verica nije želela ništa za svoj 60. rođendan jer je te godine čekala unuka, ali je Marija ove godine rešila da joj priredi spektakl.

Emotivni trenuci

Dok je Marija završavala finalne pripreme za nastup za Vericu, poslala je prijateljicu da je odvede na određeno mesto. Verica je mislila da će samo otići na ručak, ali je bila iznenađena kada ju je Marija izvela iz automobila i odvela do fotelje gde ju je smestila, a potom održala sve njene pesme u drugačijem izvođenju. Verica je bila preplavljena emocijama, a na kraju se prekrstila i zahvalila Bogu što joj je Marija ćerka.

Ljubav prema majci

Marija je istakla da je odlučila da za majčin 60. i 61. rođendan njoj pokloni, odnosno produži život njenim pesmama, koje su njoj najdraže, a koje je komponovao Sašin tata, Milorad. Ova gesta pokazuje duboku ljubav i poštovanje koje Marija gaji prema svojoj majci.

– Prošle godine, moja majka nije želela da slavi rođendan, kao, čeka ona svog unuka, pa je rešila da slavi 61. Ja sad razmišljam kako da joj čestitam taj rođendan. Uvek sam volela da zadajem sebi teške zadatke, pa sam rešila da pokušam da za Veričin 60. i 61. rođendan njoj poklonim, da ne kažem produžim život njenim pesmama, koje su meni najdraže, a koje je komponovao Sašin tata, Milorad, a o Miloradovoj i Verinoj konekciji već sve znate – objasnila je ona i istakla da nije sigurna da li će biti na visini zadatka.

Zahvalnost i slavlje

Na kraju, Marija je istakla da je ova misija uspešno završena i još jednom poželela Verici srećan 61. rođendan. Video koji je objavljen na Jutjubu prikazuje emotivne trenutke i pokazuje duboku povezanost između majke i ćerke. Nakon emotivnog nastupa, Marija je pozvala sve da i zvanično proslave Verin rođendan.

Marija Šerifović je još jednom pokazala svoju emotivnu vezu sa majkom i svoju posvećenost porodici, ostavljajući svoje fanove dirnutim ovim gestom ljubavi i pažnje prema svojoj majci.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE