Radio BalkanFox

Anđelina Džoli se potpisala na poster filma „Gospodin i gospođa Smit“


 

Bez ekspresije i emocija – tako je izgledala glumica Anđelina Džoli dok se potpisivala obožavatelju na poster filma „Mr. & Mrs. Smith“ u kojem je igrala uz svog bivšeg supruga, glumca Breda Pita. Džoli je, kako piše Page Six, to podnela stoički pokušavajući da ne gleda u deo postera na kojem je Pitovo lice.

Obožavatelj koji je čekao na potpis došao je na „New York Film Festival“ gde se prikazivao glumičin film „Maria“ u kojem tumači ulogu pokojne operske pevačice Marije Kalas. Za isti film glumica je na filmskom festivalu u Veneciji dobila aplauz publike koji je trajao osam minuta.

 

 

Kao što znamo, film „Mr. & Mrs. Smith“ izašao je 2005. godine, onda kada je Pit finalizovao razvod od glumice Dženifer Aniston. Hemija sa seta poznatog filma postala je stvarna 2014. kada su Pit i Džoli razmenili zavete na skromnoj ceremoniji u francuskoj vinariji Šato Miraval. U braku su dobili šestoro dece dok su troje usvojili. Medoks, Paks i Zahara su usvojeni, a Šajlo, Noks i Vivijen su biološki roditelji.

Ali onda je ljubavi slavnog para došao kraj. Iako su 2016. otkrili da se razilaze, njihov prekid odnosa bio je jasan 2019. godine. Glumačke zvezde su prošle kroz nekoliko pravnih bitaka, a samo je prošle nedelje Džoli podnela zahtjev za odbacivanje svoje tužbe protiv FBI-a zbog navodnog incidenta zlostavljanja koje je doživela od Pita u privatnom avionu.

 

 

Iako u poslednjem intervjuu nije htjela da otkrije status razvoda od slavnog glumca, otkrila je da planira da napusti Los Anđeles kada joj deca odrastu. „Odrasla sam u ovom gradu. Ovde sam jer moram biti zbog razvoda, ali čim oni napune 18, moći ću da odem. Kada imate veliku porodicu, želite da imaju privatnost, mir, sigurnost“, rekla je Džoli.

Bonus video:

 

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE