Radio BalkanFox

Indi priznala da je bila sa oženjenim, a evo šta je pričala o intimnim odnosima



Zabava

Indi priznala da je bila sa oženjenim, a evo šta je pričala o intimnim odnosima

Pevačica Indi Aradinović jednom prilikom šokirala je sve kada je javno priznala da je svojevremeno bila ljubavnica.

Indi Aradinović

Foto: Milan Ilić / Ringier

Indi Aradinović

Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da probaju i da moraju na taj način da sazre, da bi posle bile velike pametnice – rekla je pevačica tada za „Alo“.

Indy

Foto: Rajko Ristić / Ringier

Indy

– Ne žurim da se udam i rodim dete, a još manje žalim što se to dosad nije desilo. Što se tiče intimnih odnosa, nisam neko ko ludi za tim, mogu bez odnosa dugo – rekla je Indi, koja je bila u braku sa momkom iz Danske, ali njihov brak nije dugo potrajao.

Razvod nakon četiri meseca

Oni su se razveli nakon četiri meseca.

– On, ali zbog njegove majke i ćerke, jer su one jako patile što su morale da ga dele I nisu mogle da vode život I plan kako su zamislile da vode sve to. Majka je volela da zna sve do tančina, ćerka je volela da bude prva, jedna I jedina I da se nikada ta beba ne začne I hiljadu I jedno pitanje, ko je nju slao sa tim pitanjima I još oštrijim ozbiljnijim pitanjima koja ne pripadaju jednoj devojčici od 13-14 godina , jako mi je žao što sam morala sve to da doživim, prođem i vidim, a on na sve to ćuti i spusti glavu -izjavila je tada folkerka.

Indira Indi Aradinović

Foto: J.Ilić / Ringier

Indira Indi Aradinović

Inače, nedavno se pojavila informacija o njenoj vezi sa Zoranom Marjanovićem, sa kojim je potom i raskinula.

– On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri – priča izvor za Kurir. On tvrdi da će poslovnu saradnju nastaviti.

– U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu -rekao je izvor.

Pevačicina majka, Florija Aradinović od samog početka nije podržavala vezu sa Zoranom.

– Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom – rekao je izvor blizak porodici Aradinović za „Blic“ i nastavio:

Indi i Zoran

Foto: Milan Ilić, Petar Dimitrijević / Ringier

Indi i Zoran

– Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom.

VIDEO:Indira Aradinović Indi proslavila 37. rođendan


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE