Radio BalkanFox

BEBA DOBILA RETKO IME SNAŽNE SIMBOLIKE! Otkriveni DETALJI o novom članu porodice pevačice Nadice Ademov!

Poznata pevačica Nadica Ademov danas je doživela veliku radost, jer je posle 11 meseci od rođenja ćerke Meline, donela na svet zdravog dečaka.

Porodila se u 37. nedelji trudnoće u privatnoj klinici, a kako navode domaći mediji, sam porođaj je protekao bez ikakvih komplikacija. Ponosni roditelji, Nadica i Damir, su presrećni zbog dolaska njihovog naslednika na svet.

Foto: Republika

Nadica na svet donela preslatkog dečaka!

Simbolika imena Amel

Mladi roditelji su odabrali ime Amel za svog sina, pokazujući još jednom svoju pažnju i brižnost prilikom biranja imena za svoju decu. Ime Amel potiče iz arapskog jezika i nosi veliku simboliku, jer znači želja, nada, cilj, ali takođe nosi i konotaciju rad, aktivnost i delo.

Nadica Ademov je uspešna pevačica koja je stekla veliku popularnost svojim talentom i radom, a sada je dobila još jedan razlog za slavlje – dolazak sina Amela na svet. Srećni roditelji su zahvalni na podršci koju su dobili od porodice, prijatelja i fanova tokom ovog posebnog perioda.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica

Radost i nestrpljenje: Dočekivanje sina Amela

Nadica i Damir su s nestrpljenjem iščekivali dolazak svog sina Amela, a sada kada je on konačno stigao, njihova radost je neizmerna. Porodično okupljanje i slavlje su neizbežni, jer dolazak novog člana porodice uvek donosi posebnu toplinu i radost.

Svi fanovi i pratioci pevačice Nadice Ademov su oduševljeni vestima o rođenju malog Amela i šalju im najlepše želje i brojne čestitke. 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE