Radio BalkanFox

Sestre bliznakinje tvrde da dele apsolutno sve


 

Dve sestre bliznakinje izazvale su podeljene reakcije kad su otkrile da imaju samo jedan grudnjak koji dele te zajedničku fioku s donjim vešom iz koje obe uzimaju sve što im treba. 27-godišnje jednojajčane bliznakinje iz Njujorka, Bridžit i Danijel Felong, podelile su ovo neobično otkriće u podkastu „Gals on the Go“ ranije ovog meseca, gde su razgovarale o svom iskustvu odrastanja kao bliznakinje, piše New York Post. 

Ove popularne influenserke otvoreno su govorile o tome kako „doslovno dele sve“, a taj razgovor je izazvao podeljene reakcije ostalih korisnika, koji su se zapitali gde bi trebala biti granica u njihovom odnosu. Danijel je šokirala voditeljke kada je priznala: „Želite li da čujete nešto ludo? Neprijatno mi je da priznam ovo, ali imamo samo jedan grudnjak.“ Bridžit je dodala: „I delimo donji veš“, što je njena sestra potvrdila.

 

 

Danijel je rekla da imaju samo jedan brushalter jer ih retko nose, ali kad im zatreba, dolazi do svađe oko njega. Ipak, kasnije su objasnile da ipak imaju dva, crni i bež, ali zbog svojih stilova oblačenja retko koriste crni, pa se zapravo bore samo za onaj bež. Iako su svesne da bi njihovo deljenje donjeg veša moglo zvučati neobično i čudno, Bridžit i Danijel su rekle da to rade još od srednje škole.

Reakcije korisnika bile su različite – neki su bili šokirani, a neki su se čak i zgrozili njihovim priznanjem. Jedna korisnica TikToka komentarisala je: „Devojke, ovo ste mogle zadržati za sebe.“ Drugi blizanci su izrazili nevericu: „Ja sam blizanac i mogu reći da je ovo za mene apsolutno suludo. Moj blizanac i ja se niti grlimo, a kamoli delimo donji veš. Nikako!“

Bonus video:

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE