Radio BalkanFox

Šta raditi kada neko ne želi da bude sa vama u vezi

Nekada se čini da će nam se zbog toga srušiti ceo svet, a nekada se i veoma retko suočavamo sa tim da za tu ljubav nema nade

Svako od nas se makar jednom našao u situaciji da mu se dopadne osoba koja ne uzvraća emocije istom merom. Nekada se čini da će nam se zbog toga srušiti ceo svet, a nekada se i veoma retko suočavamo sa tim da za tu ljubav nema nade. Šta raditi u toj situaciji?

To se pita i jedan mladić kome se dopada devojka koja ne želi da bude sa njim u vezi iako mu je slala oprečne signale tokom perioda zavođenja. On je svet potražio na Reditu i upitao se „Da li vredi čekati da pristane na vezu sa mnom“.

profimedia0351197902.jpg

Profimedia Devojka mu šalje pomešane signale

Jako dugo mi se sviđa jedna devojka iz komšiluka, pa sam skupio hrabrost da je pitam za njen instagram. Počeli smo da se dopisujemo i onda smo odlučili da izađemo zajedno. Šetali smo se, pričali a kasnije i poljubili. Stvarno je bilo veče koje ću pamtiti. Pošto radi u jednoj trafici često sam je obilazio i donosivao neke poklone poput cveća, čokolade i plišane igračke. Ja sve kontam da između nas ima varnice, i da način na koji me gleda daje jasno do znanja da želi da bude sa mnom“, napisao je ovaj mladić pa nastavio da deli svoju muku.

rrr.jpg

Profimedia Nije spremna na vezu sa njim

„Prošle subote mi je poslala poruku gde je napisala kako joj sve to ide nekako brzo i da bi htela da bude sama neko vreme, jer je relativno skoro raskinula sa bivšim dečkom i da se nalazi u nekoj fazi, tako mi je barem objasnila. Ja sam se iskreno rastužio i mislio da je to kraj. Kratko sam odgovorio sa razumem i ok. Ono što je usledilo iste te večeri je njena poruka kako želi da ostanemo u kontaktu i da mogu uvek da joj se javim, da možemo ponekad i da blejimo drugarski…Meni je to iskreno čudno jer se nisam do sada nalazio u takvoj situaciji. Pretpostavio sam da smo mozda friends with benefits, pa sam je pitao da izađemo u šetnju gde sam probao da je poljubim. Prvo me je odbila i nešto se nećkala ali je ipak na kraju pristala i ja sam tu doživeo najlepši poljubac u svom životu. Kada je došlo vreme da se ide kući bila je jako nervozna i baš se osećala neprijatno zbog poljubca, gde mi je ponovo dala do znanja da želi samo da budemo prijatelji“, tvrdi ovaj mladić u anonimnoj ispovesti.

profimedia0316207480.jpg

Profimedia Potražio je savet na internetu

Potražio je savet drugih korisnika tvrdeći kako se i zaljubio:

„Zaista ne znam šta da radim…Mnogo mi se sviđa devojka i rekao bih da sam se malo zaljubio u nju. Spreman sam da je čekam dok joj ne prođe ta samačka faza, ali me je strah da će možda naći nekog drugog. Svaki savet bi mi značio“, rekao je.

Kurir televizija „NIJE NA MENI… ALI IVANA JE NA ZALASKU KARIJERE!“ Direktor Sprskog atletskog saveza: Razumljivo je što je skakala sa povredom


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE