Radio BalkanFox

Bila bih budala da kažem da nisam bila ljubavnica“ Indi priznala da je bila sa oženjenim: „Svaka bi volela..

Pevačica Indi Aradinović šokirala je javnost priznanjem da je nekada bila ljubavnica.

Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da probaju i da moraju na taj način da sazre, da bi posle bile velike pametnice – rekla je pevačica tada za „Alo“.

– Ne žurim da se udam i rodim dete, a još manje žalim što se to dosad nije desilo. Što se tiče intimnih odnosa, nisam neko ko ludi za tim, mogu bez odnosa dugo – rekla je Indi, koja je bila u braku sa momkom iz Danske, ali njihov brak nije dugo potrajao.

Oni su se razveli nakon četiri meseca.

– On, ali zbog njegove majke i ćerke, jer su one jako patile što su morale da ga dele I nisu mogle da vode život I plan kako su zamislile da vode sve to. Majka je volela da zna sve do tančina, ćerka je volela da bude prva, jedna I jedina I da se nikada ta beba ne začne I hiljadu I jedno pitanje, ko je nju slao sa tim pitanjima I još oštrijim ozbiljnijim pitanjima koja ne pripadaju jednoj devojčici od 13-14 godina , jako mi je žao što sam morala sve to da doživim, prođem i vidim, a on na sve to ćuti i spusti glavu -izjavila je tada folkerka.

Nedavno su se pojavile informacije o njenoj vezi sa Zoranom Marjanovićem, koja je takođe okončana. Izvor blizak pevačici otkrio je:

– On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri – priča izvor za Kurir. On tvrdi da će poslovnu saradnju nastaviti.

– U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu – rekao je izvor.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE