Radio BalkanFox

Romana Panić ponovo u javnosti

Koga to naše oči vide? Srbi su o njoj brujali mesecima, a onda je nestala: Viđena na proslavi Željka Mitrovića

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je u srpskoj prestonici održana svečana dodela nagrada „City Records“-a, koja je okupila brojne zvezde sa muzičke scene.

Među njima se našla i žena koju jako dugo nismo videli.

Pevačica Romana Panić na muzičkoj sceni pojavila se pre dve decenije, a 2018. godine se povukla u medijsku ilegalu. Odlučila je da se ponovo pojavi, a mnogi komentarišu da je lepša nego ikad.

Ona je bila jako dobro raspoložena, a mnogi su komentarisali da je izgledala jako dobro, kao da nije ni dan ostarila od svoje najveće popularnosti.

Svima je zapalo za oko to što je pevačica zadržala do danas vitku liniju.

Ona je u jednoj od emisija otvoreno govorila o zdravstvenom problemu koji je imala u mladosti, a koji je i do danas pati i tada se našalila da baš zbog toga nema problema sa viškom kilograma.

Romana Panić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Romana je bila u žiži javnosti nakon što je uhapšena zbog obijanja bankomata van Srbije sa tadašnjim partnerom, oko čega se prašina dugo nije spuštala.

– Mene nije bilo dugo u Beogradu. Putovala sam dosta i živela van Srbije. Imaću dve vrste nastupa… unpluged sa gitarama i one klasične sa bendom. Već sam imala jedan unpluged nastup i mogu da kažem da je odaziv veoma dobar. Krećemo sada punom parom i ovo leto će biti moje. Nalazim se u muzičkom studiju, pripremam novi album, ali polako… to će se desiti na jesen – rekla je pevačica za emisiju „Premijera – vikend specijal“ nedanvo.

Bonus video:


47:45

REDAKCIJA 01.10.2024. 3. DEO

(Espreso / M.S.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE