Radio BalkanFox

Najviše veruje našim lekarima! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za sredu, 2. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

TUĐMAN HTEO DA GAĐA BEOGRAD SA S-300 -JELJCIN MU PRODAO RAKETE PREKO GADAFIJA

Trgovac oružjem Zvonko Zubak na suđenju u Zagrebu izneo je tvrdnju da je za Hrvatsku u Rusiji kupio raketni sistem S-300 jer su Franjo Tuđman i načelnik generalštaba Janko Bobetko nameravali da gađaju Beograd.

Zubak već dve decenije pokušava da naplati od Hrvatske ovaj posao težak 200 miliona dolara i to s kamatama, pa se u Zagrebu procenjuje da bi odštetni zahtev mogao da mu donese i celu milijardu, ako sud prihvati njegovu tužbu. On je ispričao da je krajem osamdesetih godina prošlog veka bio suvlasnik kompanije za trgovinu oružjem „Winsley Finance Limited“, koja je sarađivala s NATO, što mu je donelo kontakte u ovom biznisu.

RAZVOJNI PUT BIVŠEG ŠEFA CRNE GORE I DPS – MLADIĆEV JATAK

POSTAO SRBOMRZAC

Milo Đukanović, bivši predsednik Crne Gore i ekslider DPS, ponovo je demonstrirao mržnju prema svemu srpskom pošto je iz sveg glasa pevao „ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“ dok je u jednom noćnom klubu slavio pobedu DPS na nedeljnim lokalnim izborima u Podgorici.

Njegova opsesija Srbijom konstantna je tokom tri i po decenije, koliko je u politici, ali s perverznim zaokretom od 180 stepeni, kojim će ući u anale političkog beščašća.

MUKE BEZ KRAJA MIRKA MILENKOVIĆA – DOBIO BATINE, A PRAVDA KASNI

Slučaj Mirka Milenkovića (70) iz Ćuprije, koji tvrdi da je prijatelju pozajmio 317.510 evra, a onda doživeo da mu on dovede huligane koji su ga tukli da bi potpisao da dug ne postoji dobio je novi obrt.

Milenkovićev predmet za povraćaj duga je na sudu i ide svojim tokom, ali je on tužilaštvu u Jagodini podneo i krivičnu prijavu za iznudu, fizičko nasilje i pretnje još pre 11 meseci, a epiloga i dalje nema. Zato se obratio Vrhovnom tužilaštvu s predstavkom na rad Višeg tužilaštva u Jagodini. Predmet je na dalje postupanje prosleđen Apelacionom tužilaštvu u Kragujevcu (kao nadležnom). Iz ove institucije su naložili proveru rada postupajućeg tužioca u predmetu Olivere Jevremović, koju je sproveo glavni tužilac u Jagodini Miša Jovanović.

Popović se vratio u Srbiju – Nastavlja lečenje u prestonici

Saša Popović, kreativni direktor „Granda“, nedavno je napustio u Srbiju i otišao u Pariz, kako bi nastavio svoje lečenje u jednoj od najboljih klinika u Evropi. Kako smo ekskluzivno saznali, Popović se vratio u Srbiju, a razlog je nastavak lečenja u prestonici.

– Saša je nedavno samoinicijativno napustio bolnicu u Srbiji i otišao u Pariz na dalje lečenje, kako bi potražio tretman na jednoj od najboljih klinika. Međutim, tamo se predomislio i odlučio da se ipak vrati u našu zemlju i ovde nastavi lečenje. Ipak više veruje našim lekarima – otkriva za Republiku izvor blizak Popoviću. Jedan od lekara koji je imao priliku da se sastane sa Sašom pre nekoliko nedelja nedavno je dao izjavu o njegovom trenutnom stanju. Prema njegovim rečima, situacija je stabilna i nije potrebno da se podiže panika.

DEVOJKA STRADALA U TEŠKOJ SAOBRAĆAJKI SAHRANJENA U KOZLIČIĆU -ODE NAM ANĐEO, POGIBE JOŠ JEDNO DETE

U selu Kozličić juče je sahranjena Jelena Stepanović (24), devojka koja je nastradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Brankovini. Veliki broj prijatelja i rodbine okupio se kako bi ispratio nesrećnu devojku poslednji put. Na groblju su se kroz tišinu prolamali jecaji, a u jednom trenutku začuo se tihi glas: „Pogibe još jedno dete.“

U tužnoj koloni neko je prozborio: „Ode nam anđeo, bože zašto uzimaš najbolje…“

Jelenini roditelji i brat, skrhani bolom, nisu mogli da zaustave suze. Jelena je sahranjena u belom kovčegu u prisustvu tri sveštenika.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana za sredu 2. oktobar 2024.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE