Radio BalkanFox

Tviteraši razapeli Adaktara nakon bahatog ponašanja

Nakon poteza porodice Adaktar izgorele društvene mreže

Adam Adaktar sa suprugom čeka četvrto dete, a nekoliko meseci nakon što su objavili lepe vesti, odlučili su i da saznaju pol bebe. Kako je već godinama popularno da se pol deteta otkriva na razne načine, poput balona i vatrometa, Adaktarovi su odlučili da odu „korak dalje“. Naime, njih dvoje su iznajmili Avalski toranj, koji je zasvetleo u roze boji, s obzirom na to da čekaju četvrtu devojčicu.

20240828-13-30-00adaktar-andzela--adaktar-andzela--instagram-photos-and-videos.jpg

Printskrin/Instagram 

Ovaj potez je mnoge razbesneo dovodeći u pitanje da li je uopšte dozvoljeno korišćenje Tornja u ove svrhe.

Ubrzo se oglasila i PR služba Avalskog tornja, odakle je rečeno da samozvani „Bog obrva“ nije dobio dozvolu za ovo, kao i da to nije u skladu sa „procedurama i cenovnikom koji je objavljen na sajtu ETV-a“.

Međutim, on očigledno smatra da određena pravila ne važe za njega.

„Jesmo se čuli sa njima. Kad nešto želim, ja to na kraju i dobijem, na ovaj ili onaj način“, rekao je on i dodao:

Tviteraši razapeli Adaktara nakon bahatog ponašanja

Printscreen/Instagram 

„S obzirom na to da smo tu gde jesmo i da se pitaju neki ljudi koji ne bi trebalo da se pitaju, možda smo malo neke ljude preskočili. Na svoj način smo to odradili, tako je“, rekao je Adaktar za 24sedam.

Takođe, Adaktar ističe da je ovo ispravan način da se Avalski toranj promoviše, kao i da zaradi.

„To morate njih da pitate, ali svaka državna firma, kad je nešto novo i dobro i kada se neko prvi seti nečega dobrog, umesto da prigrle to i kažu: ‘Bravo, čoveče, dođi da ti učinimo i da sve bude kako treba’ i još neko nadahne druge ljude i najvažnije, da ta državna firma zaradi od toga, zar to ne bi bilo divno?“, kazao je u svom stilu.

Zbog svog ponašanja i izjava kojima već godinama intrigira javnost, Adaktar je još jednom pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama:

„Treba pitati doktora za pol deteta, a ne Avalski toranj“, glasi jedan od komentara.

„Pa kad se nije setio da kao gospodin iznajmi Sikstinsku kapelu u Vatikanu da puste rozi ili plavi dim na dimnjak nego Avalski toranj kao neki siromah“, našalio se korisnik X-a.

„Bolestima nikad kraja“, „Ceo Adaktar projekat je bizaran u najmanju ruku“, „Who the f*ck is Adam Adaktar?“, samo su neki od komentara.

instagram/adaktar_official Adam Adaktar


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE