Radio BalkanFox

Poznate ličnosti koje su učestvovale u nedelima Pi Didija

Pojavilo se preko 120 novih prijava i klupko se sve brže razmotava.

Spisak poznatih koji su osumnjičeni se povećava
Spisak poznatih koji su osumnjičeni se povećavafoto: Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovih dana svetsku javnost potresa skandal kakav se ne pamti, a mnogi predviđaju konačni „pad“ Holivuda i kulta poznatih ličnosti kao idola kojima se dive milioni.

 

Reper Šon Kombs poznatiji pod pseudonimima Pi Didi i Paf Dedi nedavno je uhapšen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima.

 

Sve je počelo tužbom koju je u novembru 2023. podnela njegova bivša devojka Kesi Ventura, a od tada se javilo na hiljade novih navodnih žrtava. Ipak, čini se da Didi nije bio sam u činjenju pomenutih nedela.

 

Na konferenciji za novinare održanoj u utorak Tori Bazbi advokat koji aktivno uestvuje u ovom procesu otkrio je šokantne detalje o kojima do sada nije bilo reči.

 

Naime, on je istakao da je lista onih koji su zajedno sa Kombsom organizovali ozloglašene žurke, te učestvovali u seksualnom zlostavljanju brojnih devojaka i momaka podugačka i da na njoj trenutno postoji mnogo više imena nego što možemo da zamislimo.

 

– Uskoro će doći dan kada ćemo otkriti sva imena, a ima ih mnogo – rekao je on.

 

Takođe, Bazbi je naglasio da se na ovom spisku nalaze mnogi ugledni i javnosti poznati ljudi, te će svet biti iznenađen kada sve bude obelodanjeno.

 

Mnogi glumci i pevači bili su redovni na takozvanim 'Belim žurkama'
Mnogi glumci i pevači bili su redovni na takozvanim „Belim žurkama“foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

– Imena će vas šokirati – naglasio je advokat.

 

Korisnici društvenih mreža širom sveta uključeni su u ovaj slučaj i nagađaju o kome bi se sve moglo raditi, a reper Džej Zi i njegova supruga pop zvezda Bijonse na vrhu su liste osumnjičenih.

 

Ipak, čini se da ćemo morati da sačekamo još neko vreme kako bismo saznali ko sve „pada“ zajedno sa Didijem.

 

– To je već duga lista, ali zbog prirode ovog slučaja, mi se moramo dobro uveriti da smo u pravu pre nego što to uradimo – napomenuo je Tori.

 

Mnogi smatraju da su Bijonse i Džej Zi na samom vrhu ovog lanca
Mnogi smatraju da su Bijonse i Džej Zi na samom vrhu ovog lancafoto: Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bazbi se zakleo da će famozna lista imena ugledati svetlost dana, a ono što je za sada potvrđeno jeste to da je više od polovine ljudi upletenih u slučaj muškog pola i da se većina ovih zlostavljanja događala na teritoriji Njujorka, Kalifornije, Džordžije i Floride.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE