Radio BalkanFox

Sad je službeno? Angelina Jolie objavila fotku svog novog dečka

Čini se kako glumica Angelina Jolie (49) opet ljubi i to više ne skriva koliko je ranije. Na društvenim mrežama osvanula je fotografija Akale (40), umjetnika i aktivista s kojim je Jolie navodno u vezi, a koji joj je bio u pratnji i na Filmskom festivalu u Veneciji nedavno. 

A sada je bivša supruga Brada Pitta odlučila i na korak dalje, barem što se tiče javnosti. Na Instagramu ‘Atelier Jolie’, što je profil istoimenog kreativnog kolektiva kojeg je glumica osnovala, osvanula je galerija s panela kojeg je vodila. Na fotografijama se vidi kako Angelina intervjuira gosta, Mustafu, koji je predstavio svoj debitantski album, ali i neki gosti. 

‘Angelina Jolie i Akala skupa su već godinu dana’ 

Tako se u publici našao i Akala, a stigla je i glumica Zoe Kravitz.

Akala, inače pravog imena Kingsley James McLean Daley, bio je s Angelinom i dva dana ranije, na premijeri njenog filma ‘Maria’ u New Yorku, a navodno su u vezi već više od godinu dana. Zajedno su putovali te su u svibnju prošle godine išli na Jamajku, krajem prosinca fotografi su ih ulovili na večeri u Milanu. U nekoliko navrata se družio i s njezinim kćerima, a izvori kažu da je to ono što Jolie jako cijeni. 

– Povezuje ih interes za aktivizam i dijele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je dosta vremena otkako je osjetila ovakvu privlačnost – rekao je ranije izvor, prenosi Daily Mail

*EXCLUSIVE* American Actress Angelina Jolie looks glamorous rocking a Grecian dress while seen with rapper Akala as they are seen leaving the hotel to attend the the Maria premiere during the Venice Film Festival.

Foto: TRIO

Akala je povjesničar, pjesnik, novinar, reper te strastveni ljubitelj kazališta i umjetnosti.Odrastao je u umjetničkoj obitelji te je od ranog djetinjstva bio izložen kazalištu i glazbi. Dosad je izdao pet studijskih albuma. Svoju prvu knjigu, ‘Domoroci: Rasa i klasa u ruševinama Carstva’, objavio je 2018. godine. 

Brad Pitt ljubi gotovo 30 godina mlađu 

Angelina Jolie se prije nekoliko godina razvela od glumca Brada Pitta, što je utjecalo i na njihovu djecu. Nedavno je njihova kći Shiloh odlučila odreći se očevog prezimena nakon što je navršila 18 godina. Cijeli proces pokrenula je u svibnju nakon rođendana, a sada joj puno ime i prezime glasi Shiloh Nouvel Jolie. 

Kako bi izbjegli neugodnosti koje bi se mogle pojaviti između nekadašnjeg bračnog para, Angelinu Jolie i Brada Pitta su ‘odvojili’ u Veneciji.

Foto: Rocco Spaziani

Odnosno, filmove u kojima su oni glumili prikazivali su na drugačije dane tako da se ne sretnu. A ni Brad nije došao sam tada, već mu je društvo pravila gotovo 30 godina mlađa djevojka Ines de Ramon. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE