Radio BalkanFox

Na današnji dan nas je napustila Dona Ares! Ovo je bila njena BORBA!

Dana 2. oktobra 2017. godine, muzička scena izgubila je jednu od svojih najtalentovanijih pevačica, Donu Ares. U 41. godini, nakon trogodišnje borbe sa teškom bolešću, Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je od kancera.

Trogodišnja borba

Dona je saznala da boluje od opake bolesti sa samo 38 godina, a kancer se tri puta vratio tokom njene borbe. Tokom ovog teškog perioda, često je delila detalje svoje životne bitke na društvenim mrežama, gde je sa svojim pratiocima bila iskrena i otvorena.

Republika

Foto: youtube printscreen

Dona Ares je vodila tešku borbu sa rakom

Ispovest u knjizi

Pored društvenih mreža, Dona je svoju borbu podelila i kroz knjigu pod nazivom „Soba za nikoga“, koja je predstavljala njenu iskrenu ispovest inspirisanu teškom borbom. Ova knjiga pružila je uvid u Doninu hrabrost i snagu koju je pokazivala tokom svoje bolesti.

Poslednji oproštaj

U poslednjim mesecima svoje borbe, Donine objave na društvenim mrežama postale su sve ređe, a njeni pratioci su naslutili da se bliži kraj. Njena majka je otkrila da je Dona poručila da je važno biti jak i boriti se svakog dana do poslednjeg trenutka. Ove reči pokazale su koliko je Dona bila hrabra i odlučna i ostavile snažan utisak na one koji su je voleli i pratili njenu borbu.

Dona Ares je ostavila neizbrisiv trag kako kroz svoju muziku, tako i kroz hrabrost koju je pokazala tokom teške bolesti. Njena borba i oproštaj ostaju kao inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima u životu.

Republika

Foto: instagram.com

Ljudi širom Balkana su i dalje tužni zbog njene smrti

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE