Radio BalkanFox

DAŠA IZ LEGENDI NAJAVIO KONCERT I ZAPLAKAO ZBOG BORE ČORBE

Zoran Dašić Daša najavio je jubilarni 60. koncert grupe “Legende”. Ovaj koncert predstavlja poseban trenutak u karijeri benda, koji je kroz godine postao simbol kvalitetne muzike i vrhunskih nastupa, s numerama koje su u protekle tri i po decenije postale evergrin domaće scene. Koncert je posvećen i pokojnom Dašinom kumu, legendarnom rokeru Bori Čorbi.

– Bora je obeležio moj život. Bio mi je pravi prijatelj, radovao se ovom koncertu. Od ključnih deset stvari u mom životu, tri-četiri vezane su za dogadjaje s njim. Jako mi je teško što više nije s nama – rekao je Daša, koji nije izdržao, te je pustio gorku suzu.

– Mlađa generacija nije fan našeg lika i dela, ali ljudi nas vole. I dan danas mi prilaze na ulici, pijaci, prepoznaju me. Svaki naš koncert je pun do poslednjeg mesta. To je ono što me raduje, živim za aplauz – dodaje muzičar.

bora-corba-01.jpg

Damir Dervišagić, Instagram 

Legende decenijama osvajaju publiku svojom jedinstvenom muzikom i neponovljivom emocijom, a svoj jubilarni 60. koncert održaće beogradskom Sava Centru 17. novembra.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE