Radio BalkanFox

Gastozovo priznanje šokiralo Anđelu, Zvezdan u sve umešan

Nenad Marinković i Anđela Đuričić zbližili su se u ”Eliti 8”. Idiličan odnos moglo bi da naruši Gastozovo priznanje koje se tiče njenog bivšeg dečka Zvezdana Slavnića.

gastozovo priznanje

Tokom čajanke u pabu Anđela je saznala da se Nenad i Zvezdan poznaju. Čuveni susret desio se na promociji jedne pesme, a Gastozovo priznanje je Đuričićevu ostavilo bez teksta.

– Ti si to pričao, pamtim ja fenomenalno. U tom trenutku mi je delovalo kao da imaš lošu nameru, sad to ne mislim – priznaje Anđela.

– Možda ti imaš taj gard, ali kako da se ti ne dopadneš normalnom muškarcu – upitao je Gastoz.

– Nije stvar samopouzdanja, ne znaš mnogo stvari iz Zadruge šest, eto tako da ti kažem. Da znaš, sve bi ti bilo jasno. Mislim da mi je mnogo toga namešteno – jadala se ona.

– Povezao sam neke stvari. Ja sam Zvezdana upoznao na promociji neke pesme. Nemam šta loše da kažem o njemu, kao što nisam dozvolio da mi neko usadi mišljenje za tebe.

Ako uđe, svestan sam da biste bili tema, ali očekivao bih da ne udara ispod pojasa – dodao je Nenad Marinković.

– Nisam to znala, znaš da nemam ništa dobro da kažem o tome. Cenim što si mi rekao, da znam – jasna je Đuričićeva.

– Nisam imao kad da ti kažem, nisam ni mislio da treba, ali posle sam povezao. Niko ovde za tebe nema lošu reč, a ako i ima, ne može meni da usadi to.

Tebe gledam kao jednu malu damu, preslatku. Srećan sam, majke mi, osećam se lagano – zaključio je Gastoz.

Gastozovo priznanje zakucalo je gledaoce ispred malih ekrana. Dok jedni smatraju da je za svako poštovanje to što je rekao istinu, bilo je i onih koji su posumnjali u njegove namere.

”Ma, namešteno je sve, ima dogovor sa Zvezdanom”, ”Kako joj do sada nije priznao”, ”Slavnić sigurno ulazi, samo gledajte”, samo su neki od komentara.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE