Radio BalkanFox

Hit: Bivši učesnik „Parova“ se kandidovao za predsednika opštine u Briselu! Ima 2 fakulteta i govori 5 jezika

Dejan Stanković Kralj, poznat kao nekadašnji voditelj iz Srbije, kandidovao se za predsednika opštine Molenbek u Briselu na predstojećim, lokalnim izborima zakazanim za 13.oktobra u Belgiji.

Program na kojem gradi svoju kampanju temelji se na porodičnim i hrišćanskim vrednostima, uz poseban fokus na socijalnu politiku i unapređenje kvaliteta života u opštini.

Nedavno je postao član upravnog odbora za dodeljivanje socijalne pomoći najugroženijima, što dodatno potvrđuje njegovu posvećenost rešavanju društvenih izazova.

Moja priča je primer kako pojedinac može, uz trud i upornost, ostvariti uspeh i van svoje domovine, pri čemu ne zaboravlja svoje korene. Moj rad u Briselu doprinosi jačanju ugleda srpske zajednice u inostranstvu, ali i otvara mogućnosti za povezivanje Srbije i Belgije na više nivoa – rekao je Kralj.

Kralj je karijeru počeo kao učesnik rijaliti šoua „Parovi“, vodio je emisiju „Luda kuća“, potom se povukao iz javnog sveta.

Njegove aktivnosti u Briselu privukle su pažnju kako belgijske, tako i srpske zajednice.

Inače, Dejan Stanković ima dve fakultetske diplome i znanjem pet jezika.

Stanković je prvi Srbin u istoriji koji je bio kandidat iz Brisela za Evropski parlament i koji je postigao zapažen uspeh, osvajajući značajan broj glasova.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE