Radio BalkanFox

Ovog meseca je potrošio više nego prošlog!

Ivana Bradanji

|

Srpski milioner Branko Babić neretko gostuje u podkastima u kojima govori o svom biznisu, bogatstvu i luksuznom životu.

Branko Babić (Foto: Instagram)

Branko Babić (Foto: Instagram) • Instagram




Branko je postao „kralj obrva“ i na taj način stegao ogromno bogatstvo, te je u rodnom Ratkovu napravio velelepno imanje sa luks vilom, sa privatnim jezerom i terenom za golf…

Branko je otac dvojice sinova, a sada je gostujući u podkastu govorio o svom mlađem nasledniku i šokirao sve izjavom o tome koliko je dečak potrošio novca na mesečnom nivou.

– Moj mlađi sin Miki, imao je šest, sedam godina. I jednom me zove direktorica moja pozove i kaže: „Moram da vam skrenem pažnju, Miki je ovog meseca potrošio sa kartice 2.000, 3.000 dolara“. Ja ništa, poludim. Zovem ga: „Rekoh, slušaj, nemoj više u životu da si nešto potrošio, da me nisi pitao“, i on kaže okej – počeo je Branko priču i dodao:

– I sad on stvarno mene pita svaki put kad nešto treba da kupi, pita me. Ja kažem: „Okej, okej, okej“. Sledeći mesec me ona zove, pita: „Da li ste vi pričali sa Mikijem?“, kažem da jesam, a ona mi kaže: „Pa on je ovog meseca potrošio više nego prošlog – ispričao je Babić kroz smeh.

Branko Babić je dobro poznat svima, a kako, sa druge strane, izgleda njegova devojka pogledajte u odvojenom tekstu: Branko Babić prvi put u javnosti sa novom devojkom: Evo kako izgleda kad se ugase svi Instagram filteri!

(Aura FL)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE