Radio BalkanFox

Anđelina Džoli jednim detaljem potvrdila vezu s 9 godina mlađim reperom

Glumica Anđelina Džoli (49) već neko vreme navodno ljubi repera i političkog aktivistu Akalu, a izgleda da njihovu romansu više ne krije. Na svom Instagram profilu „Atelier Jolie“ je objavila fotografiju 40-godišnjeg muzičara, s kojim je nedavno bila i na filmskom festivalu u Veneciji.

Anđelina je osnovala kreativni kolektiv „Atelier Jolie“, a ovih dana je vodila panel na kom je gost bio muzičar Mustafa, koji je predstavio svoj debitantski album. Na događaju su se pojavile i poznate zvezde, među njima Zoi Kravic, a u publici se našao i Akala.

„Atelier Jolie“ je objavio niz fotografija s panela, a na jednoj od njih je u fokusu bio upravo navodni novi dečko slavne glumice. Reper se glumici pridružio i pre dva dana, na premijeri njenog filma „Maria“ u Njujorku.

akala-andjelina-dzoli-profimedia0902321290.jpg

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Navodno su zajedno već godinu dana, a nekoliko puta su se zajedno pojavili u javnosti. Akala je, kako prenosi Daily Mail, upoznao i glumičinu decu, a s Anđelinom, Zaharom i Šajlo je bio na Calabash Literary festivalu na Jamajci prošle godine. Tada su izvori rekli kako se Akala prema njima ponaša zaštitnički. Kako je ranije pisao medij, Anđelinu i Akalu povezuje „interesovanje za aktivizam“, a osim toga oboje vole da putuju i otkrivaju različite kulture. Prošlo je dosta vremena otkako je osetila ovakvu privlačnost“, rekao je tada izvor.

andjelina-dzoli-akala-profimedia0825044140.jpg

Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, drugi izvori su za People rekli da su glumica i reper samo prijatelji i da je on zapravo u vezi sa Šanel Njuman, koja mu je i poslovna partnerka i menadžerka. Anđelina i Akala su, prema njima, samo jako dobri prijatelji koji „dele istu strast kad su u pitanju društveni i humanitarni ciljevi“. Isti izvor je rekao da je Anđelina trenutno slobodna. Ranije se govorilo i o tome da se Anđelina viđa sa kompozitorom Džastinom Levineom.

Anđelina Džoli se pre nekoliko godina razvela od glumca Breda Pita, koji je trenutno u vezi s Ines de Ramon.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE