Radio BalkanFox

Kuća Veljka Ražnatovića u Titelu prelepa je

Kuća Veljka Ražnatovića u Titelu prelepa je

Bokser Veljko Ražnatović kada je dobio svog prvog sina odlučio je da se preseli u Titel, malo vojvođansko mesto iz koga potiče njegova supruga Bogdana. Kako je Bogdana od roditelja dobila kuću u Titelu, poznati par se preselio u nju. Renovirali su je po svom ukusu, uredili dvorište, izgradili bazen… Tako je za kratko vreme kuća Veljka Ražnatovića i njegove supruge postala najlepša u Titelu.

Kuća Bogdane i Veljka Ražnatovića svet portal svetKuća Bogdane i Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ovde je popularni par pronašao mir koji je potreban i njima i njihovoj deci koju žele da zaštite od medija, a njihov dom omogućava upravo to. Smešten je na bregu sa koga se pruža prelep pogled na vojvođansku ravnicu, a s obzirom na to da je dvorište ogromno, Ražnatovići su malo izolovani od komšija.

Kuća Veljka Ražnatovića kao stvorena je za uživanje

– Što dalje od javnog sveta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan… Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim svoju decu tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim – rekao je Veljko ranije kada su ga pitali zašto se preselio u Titel.

Kuća Veljka Ražnatovića svet portal svetKuća Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Ogromno dvorište idealno je za Bogdanine i Veljkove sinove, a u njemu uživaju i Bogdanini sestrići, Bojanini i Mirkovi sinovi, koji ih često posećuju. Iako je odlučio da se preseli u malo mesto Veljko je deci i supruzi obezbedio maksimalan komfor, pa je tako pre nekoliko godina ozidao i veliki bazen u kome uživaju kako njegovi klinci, tako i deca iz komšiluka.

Pročitajte

Na društvenim mrežama smo često mogli da vidimo kako dom Ražnatovića izgleda spolja, dok su unutršanjost ogromne kuće Bogdana i Veljko vešto krili od javnosti. Ipak, jedna fotografija, koja prikazuje kako izgleda njihov dnevni boravak, osvanula je na Instagramu. Iako njihova kuća spolja ne izgleda reprezentativno, unutra je čist luksuz.

Stilski nameštaj, umetnine i brojni detalji krase prostor gde bokser i njegova porodica provode najviše vremena. Ipak, ono što svima privlači pažnju je veličina njihovog dnevnog boravka, koji je veći čak i od onog u Cecinoj vili.

Kuća Veljka Ražnatovića svet portal svetKuća Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Najnovije na portalu STAR




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE