Radio BalkanFox

Džesika Alba otkriva tajnu savršene figure u 43. godini! Majka troje dece, a bez grama viška kilograma

Džesika Alba, sa 43 godine i troje dece, uspela je da povrati svoju zavidnu figuru zahvaljujući posvećenoj rutini koja uključuje pilates, HIIT treninge, biljnu ishranu i hidrataciju kokosovom vodom.

Džesika Alba, iako ima 43 godine i troje dece, može se pohvaliti zavidnom figurom na kojoj bi joj mnoge žene pozavidele.

Povratak u formu nakon porođaja rezultat je posvećenosti njenoj rutini i malim, ali doslednim koracima koje je uvela u svoj svakodnevni život. Kako sama kaže, ništa se ne dešava preko noći, a uspeh je posledica napornog rada.

Vežbanje me pokreće i čini moj um produktivnijim. S godinama i nakon što sam postala majka, zdravlje mi je prioritet. Da bih bila zdrava i snažna, posvetila sam se pilatesu, vežbama snage, biljnoj ishrani i odmoru – izjavila je Alba.

Foto: profimedia

 


Albin plan za dobru liniju

1. Redovno vežbanje

Moram da se znojim! Posle treninga osećam se kao da sam istrčala maraton. Potreban mi je taj osećaj iscrpljenosti, inače se ne osećam produktivno – rekla je.

2. Pilates

Pilates je neverovatan. Zahvaljujući njemu, svaki mišić mog tela je zategnut. Nikada nisam mogla da zamislim koliko je pilates efikasan. Vežbam sa prijateljima i uživam u tome – rekla je glumica.

3. HIIT trening

Volim intenzivne treninge poput trčanja i čučnjeva sa skokovima. Ponekad idem na planinarenje, plivam ili vozim bicikl. Sve to doprinosi oblikovanju mog tela – izjavila je Alba.

 

 

4. Biljna ishrana četiri dana u nedelji

Četiri dana nedeljno jedem samo biljnu hranu i ne konzumiram alkohol. Preostale dane uživam u čemu god poželim – priznaje glumica.

Njen doručak često uključuje avokado i poširana jaja, dok tokom dana gricka sveže povrće uz humus ili kokice sa himalajskom solju.

5. Izbegavanje slatkiša

Iako je nekada volela slatkiše, Džesika ih sada izbegava. Umesto toga, koristi prirodne šećere iz voća ili meda. Iz ishrane je izbacila žitarice, belo brašno i rafinisane šećere, fokusirajući se na hranu sa niskim glikemijskim indeksom.

6. Kokosova voda

Kokosova voda je moj izbor. Osim nje, pijem samo kafu i čaj. Hidratacija je ključna za zdravlje – ističe Alba.



Bila je seks simbol, a danas puni 90 godina! O burnom životu Brižit Bardo i dalje se priča - njena izjava o sinu para uši (FOTO)

Lajfstajl

Glumica Brižit Bardo koja danas puni 90 godina upamćena je po lepoti i izuzetnom talentu, a malo ko zna da osim brojnih uspešnih uloga, i života prepunog kontroverzi iza nje stoje i nesrećne ljubavi, nasilje, pokušaj samoubistva…

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE