Radio BalkanFox

„Kakva su joj ovo leđa, iju?!“ Mina Vrbaški obukla haljinu koja više otkriva nego što skriva, a kad se okrenula nastao je tajac

Voditeljka Mina Vrbaški se posebno skockala za poslednju proslavu na kojoj se našla.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram)

Mina Vrbaški (Foto: Instagram) • Instagram




Naime, Mina se opredelila za izazovnu, crvenu haljinu koja je u prvi plan stavila sve njene atribute i istakla njenu izvajanu liniju, a mnogima su privukla pažnju njena obnažena leđa.

Vrbaška ima tetovažu lava preko celih leđa, što je izazvalo nemali broj komentara na društvenim mrežama.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram)

Mina Vrbaški (Foto: Instagram)

Mina Vrbaški postala je voditeljka na jednoj televiziji i kao što kaže ostvarila je svoje snove.

Mina Vrbaški, vratila se iz Norveške nakon raskida sa bivšim dečkom, te život počela iz početka.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram)

Mina Vrbaški (Foto: Instagram)

– Mnogo sam srećna, sve stvari koje vam se loše dogode posle toga dođe nešto lepo. Ostvarila sam se u nečemu što sam priželjkivala. Drago mi je da sam postala deo Pink porodice i da ima neku svoju poziciju. Trenutno živim ono što možda nisam imala da priuštim sebi, zato što sam bila očarana nekim drugim stvarima. Najdraže od svega mi je što sam se izdigla iz svega kao feniks – rekla je Mina, pa dodala:

– Rijaliti je bio jedan deo moje škole, jedan ozbiljan koledž, gde sam naučila mnogo stvari. Želim još da napredujem kada je voditeljstvo u pitanju, mislim da Dušicu niko ne može da prevaziđe ni Milana Miloševića.

Mina je sa dečkom Dinom Kajevićem živela u Norveškoj i za koga se pisalo da je izuzetno bogat, a sada je progovorila o njihovom raskidu, te navela da ima simpatiju.

– Ta prevara u stvari nije prevara, nego momenat nakon našeg raskida, posle dva dana se desilo, ali u životu se sve dešava sa razlogom, valjda je to tako trebalo da bude. Sve što je bilo bilo je lepo, svakome želim sve najbolje. Ja blistam.

Mina Vrbaški (Foto: Ringier/Jelena Kukuljica)

Mina Vrbaški (Foto: Ringier/Jelena Kukuljica)

– Naravno da postoji neko, ali sam ja osoba koja po prvi put u životu ne želi da srlja u nešto, jer sam se dosta opekla.

Zbog čega je, sa druge strane, nedavno izdanje koje je Mina Vrbaški ponela na snimanju emisije izazvalo bujicu komentara pogledajte u odvojenom tekstu: Promena za 180 stepeni: Nekad su se krstili u čemu je paradirala po Zadruzi, a Mina Vrbaški je danas oličenje elegancije i stila! (Foto)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE