Radio BalkanFox

Gledatelji NCIS-a jedva čekaju! Tony i Ziva vraćaju se na male ekrane: Snimaju i u susjedstvu

Michael Weatherly i Cote de Pablo vraćaju se popularnim ulogama Tonyja i Zive u novom ‘spinoffu’ popularne kriminalističke serije NCIS koja se prikazuje i na domaćim programima. Serija naziva ‘NCIS: Tony & Ziva’ najavljena je još u veljači ove godine, što je oduševilo brojne fanove ovih glumaca, ali i likova koje su utjelovili kroz više od 10 sezona. 

Weatherly je Tonyja DiNozzu glumio od prve do 13. sezone, dok se de Pablo kao Ziva David pojavila u trećoj sezoni i napustila seriju u 11. Oboje su se kratko vratili seriji u 16. sezoni. Glumci su ranije već otkrili kako su godinama pričali o tome da snime vlastiti ‘spinoff’. 

2013 CBS Upfront - New York

Foto: PBG

Obožavatelji jedva čekaju ‘NCIS: Tony&Ziva’ 

Za Novu TV su u Monte Carlu ispričali da ih godinama ljudi pitaju kada će Tony i Ziva napokon biti zajedno, a često su obožavatelji nagađali i da se među njima skriva nešto više od profesionalne suradnje. 

– Voljeli smo te likove i trudili se zaista im dati poštovanje. Uvijek nas je intrigirao taj njihov odnos, između Tonyja i Zive, i kad smo završili snimanje smo puno putovali i količina obožavatelja na internacionalnoj razini je nevjerojatna – rekla je de Cote. No puno je pitanja ostalo otvoreno za njihove obožavatelje. 

– Htjeli smo odgovoriti na sva ta pitanja, a najbolje kako to možemo je da smo postali izvršni producenti i sada pričamo njihovu priču najbolje što možemo – objasnila je. 

Beverly Hills: Ameri?ka dramska serija NCIS organizirala PaleyFest 2010

Foto: © Freeman/Digital Focus Intl

Spinoff serije ‘NCIS’ snima se u blizini Zagreba 

Otkrili su kako će snimati u Budimpešti, ali i na drugim lokacijama koje su tajne. A ovaj televizijski par skriva i tko će im se sve pridružiti na setu. 

– Imamo divnu ekipu o kojoj isto ne smijemo pričali jer su tajni, ali imat ćemo sve te nove ljude koje možete naći samo ovdje. Srećom imam svoju najbolju prijateljicu s kojom to dijelim i to nam daje sigurnost kad nas uhvati strah – otkrio je Michael. 

Serija se nastavlja na priču ovo dvoje agenata u trenutku kada ih spaja odgoj zajedničke kćeri. Nakon napada na Tonyjevu zaštitarsku agenciju, moraju se dati u bijeg i odgonetnuti tko im je za petama i mogu li vjerovati jedno drugome. 

Beverly Hills: Ameri?ka dramska serija NCIS organizirala PaleyFest 2010

Foto: (C) Freeman/Digital Focus Intl

– Mi smo bili dio prvotne NCIS ekipe i to je formula koja djeluje. Puno smo ljubavi unijeli u tu seriju i likove. Činjenica da ima 1000 epizoda je nevjerojatna i drago mi je da smo maleni dio toga – rekla je de Cote.

Serija bi trebala na male ekrane stići iduće godine.  



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE