Radio BalkanFox

Izgled Krstinje Todorović svi komentarišu, razlog je ovo

Da smo na fotografiju unutar teksta naleteli ne znajući o kome je reč, ni na trenutak ne bismo pomislili da je ova atraktivna devojka pre dve nedelje postala mama.

Savršen izgled Krstinje Todorović nakon porođaja privukao je nezapamćenu pažnju javnosti, a mnoge dame pitaju se u čemu je njena tajna.

izgled krstinje todorović

Antonio Ahel/ATAImages

Bivša učesnica muzičkog takmičenja ”Zvezde Granda” trudnoću je krila od svih, međutim, sreću zbog dolaska ćerke morala je da podeli sa svetom.

– Najvoljenija moja, 18.9.2024. godine – napisala je ponosna mama ispod bebine fotografije.

Budući da je ranije kuburila sa viškom kilograma fanovi su željno iščekivali da vide izgled Krstinje Todorović nakon porođaja.

Na iznenađenje svih, pevačica izgleda bolje nego ikada. Zahvaljujući fotografiji koju je podelila na svom Instagramu primetili smo da je Krstinja u rekordnom roku smšala, a od trudničkog stomaka ništa nije ostalo.

izgled krstinje todorović

Podsećanja radi, izgled Krstinje Todorović drastično se promenio tokom takmičenja. Ona je, naime, smršala neverovatnih 88 kilograma i svoju liniju je dovela do savršenstva.

Ipak, nije sve bilo tako lako. Gubitak kilograma ostavio je posledice na njenom telu zbog čega je odlučila da estetskim putem odstrani višak kože.

Budući da je ovaj zahvat veoma skup Saša Popović javno je obećao da će joj u tome finansijki pomoći što je i učinio.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE