Radio BalkanFox

Pevač iz „Zvezda Granda“ jedva ostao živ: „Prikolica mi prešla preko stomaka“



Zabava

Pevač iz „Zvezda Granda“ jedva ostao živ: „Prikolica mi prešla preko stomaka“

Pevač Muharem Hadrović proslavio se u takmičenju „Zvezde Granda“, a malo ko zna da mu je u detinjstvu život visio o koncu.

Muharem Hadrović

Foto: Instagram

Muharem Hadrović

Muharem je otkrio da je kao dečak umalo izgubio život zbog toga što je bio veoma nestašan.

Blic preporučuje

– Baš sam bio nestašan, i u osnovnoj školi pa posle i u srednjoj školi. Jednom prilikom sam ušao u ženski wc, što je bilo strogo zabranjeno i kažnjivo, a tamo je bio pedagog. Na kraju sam završio kod direktora sa smanjenom ocenom iz vladanja, ali bilo je toga – s osmehom je ispričao Muharem i otkrio da je radeći na njivi sa članovima svoje porodice doživeo nezgodu koju i danas pamti do detalja.

– Tad je bio doživljaj da se voziš na prikolici, a deca kao deca, svi smo hteli da idemo da igramo fudbal, a ne da radimo na njivi. I ja sam slučajno stao na gumu od prikolice, povukao me je traktor i prikolica je prešla preko mog stomaka. Završio sam u bolnici, imao sam hiljadu boja na svom telu, svašta je bilo- prisetio se pevač koji je danas srećan što je njegova priča imala srećan kraj.

Inače, Muharem je mnogo puta isticao da je srećan i veoma ponosan što je odrastao na selu.

– Život na selu je fantastičan i svakom bih preporučio. Još dok sam bio mali članovi moje porodice su me uspavljivali sa pesmom „Lov lovio mlad Muharem“ i tu je zapravo krenula moja ljubav prema muzici – rekao je bivši takmičar „Zvezda Granda“.

VIDEO: Marija Šerifović, Zvezde Granda, izjava


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE