Radio BalkanFox

Tužne vesti! Oglasio se princ Vilijam

Princ Vilijam danas se oglasio tužnom porukom i obavestio javnost o smrti prijatelja.

U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama Kensingtonske palate, princ je izrazio tugu zbog smrti gospodina Gardnera, ističući njegovu značajnu ulogu u rušenju rasnih barijera i doprinos zajednici.

Alford Gardner je 1948. godine, tri meseca nakon što je stigao iz Jamajke na HMT Empire Windrush, osnovao prvi britanski kriket klub u Lidsu. Njegova strast prema kriketu ostavila je neizbrisiv trag, a princ Vilijam je naglasio kako je Gardner bio ključna figura u karipskoj zajednici u Zapadnom Jorkširu, čije su akcije inspirisale mnoge.

Tako mi je žao što sam čuo za smrt Alforda Gardnera. Bio sam oduševljen što sam proveo vreme s njim prošlog leta i čuo njegovu priču. On ostavlja iza sebe nasleđe na koje ćemo svi biti ponosni i biće upamćen po svojoj toplini, hrabrosti i nepokolebljivoj ljubavi prema kriketu-   napisao je princ.

Osim svog doprinosa kriketu, gospodin Gardner je služio u Kraljevskim vazduhoplovnim snagama kao inženjer i motor-mehaničar tokom Drugog svetskog rata. Njegova životna priča simbolizuje hrabrost i izdržljivost, kako u vojsci, tako i u civilnom životu.

Princ Vilijam je prošlog oktobra posetio gospodina Gardnera u njegovom domu u Lidsu za ITV-jev snimanje dokumentarnog filma gde su zajedno proslavili njegovu bogatu životnu priču. Tokom posete, princ ga je poveo na teren za kriket Headingley, gde su se pridružili prijatelji i poznati igrači kriketa, uključujući Darena Gofa.

Foto: EPAIMAGES

 


Tamo su se prisetili zajedničkih trenutaka, a princ je s humorom komentarisao kada je Gardner kuglao loptu, pozivajući ga da bude nežan.

Laka lopta, lako lopta Alforde. Budite nežni – rekao je Vilijam, dok je Gardner odgovorio:

Ne mogu da se setim kada sam poslednji put igrao kriket.



Orošava vaginu, prodaje sveće sa mirisom svog polnog organa! Životni rituali poznate glumice šokiraju svet

Lajfstajl

Gvinet Paltrou (52) godinama privlači javnost svojim čudnim načinom života. Bile su to teme vezane za njene neobične rituale negovanja, koji su doduše u međuvremenu postali više uobičajeni nego ranije.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE