Radio BalkanFox

Boba Živojinović saslušan zbog prevare! Advokat otkriva sve detalje optužnice…

Biljana Đurović

|

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije (UKP) uhapsili su N.R. iz Beograda zbog krivičnog dela prevare na štetu Slobodana Živojinovića Bobe, supruga poznate pevačice Lepe Brene.

Slobodan Živojinović Boba (Foto: Ringier)

Slobodan Živojinović Boba (Foto: Ringier) • Ringier




Prema navodima istrage, Ranković je krivično delo izvršio tako što je lažno prikazao ugovor o kupoprodaji plovila koje je prodao za iznos od oko 350.000 evra. Istraga je utvrdila da je Ranković falsifikovao dokumentaciju kako bi doveo u zabludu o stvarnim pravima nad plovilom, što je omogućilo ovu prevaru.

Javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je Rankoviću meru zadržavanja do 48 sati, nakon čega je predat nadležnom tužiocu, pa pušten da se brani sa slobode. Ipak, firma “Harinter”, koja je upletena u celu priču podnela je prijavu i protiv Slobodana Živojinovića, koji je juče saslušan u Tužilaštvu.

Advokat Bobe Živojinovića za “PulsOnline.rs” objašnjava šta se dogodilo i kako je došlo do ovakvog epiloga.

– Boba ima dva broda, nakon čega je odlučio da ovaj manji proda. To je starije plovilo iz 1999. godine dugo nekih 15-16 metara. Stajalo je u marini u Herceg Novom, ali je registracija bila hrvatska. Dotični N.R. je došao kod Živojinovića, kao kupac. Dogovorili su se oko cene i sačinili ugovor jer je N.R. to plaćao na rate. Potpisao je i punomoćje da N.R. može da vozi brod. Kada je isplatio brod, trebalo je sačiniti ugovor koji je trebalo overiti u Beogradu. Tu počinje taj deo manipulacije, Boba jednostrano potpisuje ugovor verujući da je N.R. predstavnik firme “Harinter” i da se papiri, iz nekih razloga, moraju overiti u Crnoj Gori. Boba tada nije video nikoga od drugih ljudi iz te firme, verujući da je N.R. njihov predstavnik – objašvnjava Miša Petrovski i nastavlja:

Slobodan Živojinović Boba (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Slobodan Živojinović Boba (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Na Živojinovićev račun leže 35.000 evra, koje je podigla njegova asistentkinja i predala Rankoviću, koji se u međuvremenu javio da ipak registracija broda mora da glasi na fizičko lice. Boba to potpisuje.

Čitav slučaj počinje da se rasvetljava kada se javlja firma “Harinter”, koja sada tereti obojicu.

Aleksandra Prijović i Slobodan Živojinović Boba (Foto: Ringier/Lola Stojanović)

Aleksandra Prijović i Slobodan Živojinović Boba (Foto: Ringier/Lola Stojanović)

– Ispostavlja se da je N.R. preprodao brod za drugi novac i da je Bobu doveo u zabludu da je predstavnik te firme. Mi smo juče odneli sve dokaze, potpisane ugovore, skrinšotove poruka i priložili. Živojinović je dao izjavu u tužilaštvu, i danas bi trebalo da budu saslušani vlasnik i direktor te firme. Ranković je priznao da je prevario Bobu i pušten je da se brani sa slobode. UKP je razrešio sve što je trebalo. Suština je samo da je Boba izmanipulisan – pojašnjava advokat Petrovski.

Kako, sa druge strane, izgleda vila koju Boba Živojinović poseduje u Majamiju pogledajte u odvojenom tekstu: Ovako izgleda LUKS VILA Brene i Bobe u Majamiju: Pogled na OKEAN, SEDAM TOALETA, TRAVNJACI, BIOSKOP – Ovo je nepojmljivo!

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE