Radio BalkanFox

Milan Kalinić je pilot po profesiji i umalo ga je to koštalo života – evo kako se spasio



Zabava

Milan Kalinić je pilot po profesiji i umalo ga je to koštalo života – evo kako se spasio

Milan Kalinić razveo se od supruge Sandre nakon 18 godina braka.

Milan Kalinić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Milan Kalinić

Naime, popularni voditelj je pilot, sa završenom Vazduhoplovnom akademijom u Vršcu.

Blic preporučuje

.

Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Iako ga danas svi znamo kao voditelj mnogobrojnih emsiji, Milan je davne 1995. završio Akademiju za pilote.

– Te godine su usledile teške godine za JAT. Bio mi je potreban ogroman novac da bih pilotirao, a para u to vreme nije bilo. Zato su mi neki prijatelji savetovali da upišem glumu, na tada tek osnovanom Univerzitetu. Znali su da je pozorište moja velika ljubav, i da sam često posle škole išao sam da gledam predstave – ispričao je Kalinić jednom prilikom, a glumu je diplomirao u klasi Ivana Bekjareva.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Iako se nikada nije odlučio da se profesionalno bavi pilotiranjem, Milan je jednom prilikom otkrio da se dogodilo da je jednom zaspao u avionu jer je bio veoma iscrpljen.

– Zaspao sam u avionu. To se desilo dok sam bio na akademiji, sat vremena letiš, sam si u avionu, gledaš okolo, sunce krene i opali te u oči i ja sam u jednom trenutku zaspao. Kako je krenuo da ponire, kako nabija brzinu, motor kreće da urla bukvalno pred raspadanje, brzina probija crveno. Mene probudi taj zvuk i treska u avionu. Da se nisam probudio tad ne bi bilo ni Letećeg starta ni mene. – kroz osmeh je rekao Kalinić.

Kalinić se iselio iz stana, razvod se desio još početkom godine

Vest da se glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi od žene Sandre posle čak 18 godina braka šokirala je mnoge. Njih dvoje bili su u braku od 2006. godine, a u braku su dobili dvoje dece.

Milan i Sandra

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Milan i Sandra

Kako ističe izvor bliskog Kaliniću, Sandra i on rešili su da stave tačku na svoj brak još početkom ove godine, kada su rešili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem. On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, u kom su godinama živeli, pa je odmah započeo sa traženjem nove nekretnine za sebe.

U međuvremenu, Milan se preselio u stan kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan.

Da odnosi između uskoro bivših supružnika duže vreme nisu najbolji, svedoči i činjenica da se oni već duže vreme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a on je na javne događaje i premijere dolazio ili sam ili u društvu majke.

(Kurir)

Video: Milan Kalinić pokazao odličnu formu


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE