Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA PETAK, 4. OKTOBAR: Vage ovo je vaš srećan dan, Ovna čekaju problemi


OVAN

POSAO: Nove okolnosti na poslovnom polju vam neće odgovarati i bićete veoma nezadovoljni. Današnji dan vam donosi brige i stresove koji će vas opterećivati.

LJUBAV: Danas su vaši bračni problemi došli do tačke ključanja. Moguće je da ćete imati veće poteškoće sa partnerom. Pred vama je faza u kojoj ćete razmišljati o razvodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni i povredama u predelu leđa. Veoma je važno da vodite više računa o zdravlju.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da na poslovnom polju napredujete. Imaćete dosta pozitivnih prilika ispred sebe. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Danas ćete biti iskreni i pokazati svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete povoljan period u kojem ćete biti bliskiji sa partnerom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju zdravlje. Potrudite se da lepo provdete ovaj dan i da se malo opustite.

BLIZANCI

POSAO: Vaš posao je stabilan i nemate veće brige. Možete da očekujete povoljan dan ispred sebe. Očekuje vas period u kojem ćete početi da razmišljate o nekim novim projektima.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom doći do trzavica i problema u narednom periodu. Pred vama je period u kojem vam neće biti ni malo lako da ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti jer vam taj faktor veoma može uticati na polje zdravlja. Pazite da ne dođe do dehidratacije ali i do problema sa metabolizmom.

RAK

POSAO: Donošenje novih odluka bi moglo teže da vam pada u narednom periodu. Moguće je da ste prilično nesigurni u sve što se dešava ali i da nemate dovoljno samopouzdanja.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će voljena osoba želeti da odete korak dalje. Pred vama je velika dilema i pitanje da li ste spremni za brak ili niste.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete imati sasvim dovoljno energije u sebi. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima danas.

 

LAV

POSAO: Jako ste motivisani i posvećeni ste svom poslu maksimalno. Možete da očekujete da će vam se trud isplatiti. Spremni ste da pokažete svoje talente i ideje na ovom polju.

LJUBAV: Danas vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da ima osećanja ka vama. Možete da se nadate veoma povoljnom periodu kada su u pitanju vaša osećanja.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Povoljan vam je period za početak dijete ili za bilo kakve promene u navikama.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Moguće su dobre prilike za novu zaradu. Sudbina je na vasšoj strani i donosi vam nove prilike.

LJUBAV: Danas vas očekuje prilika da uđete u novu emotivnu vezu koja će trajati na duže staze u budućnosti. Imaćete mogućnost da dođete do zadovoljstva na emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Spremni ste da se posvetite životnim izazovima koji su pred vama. Očekuje vas period u kojem ćete na neki način biti u pozitivnom naletu i dobrom raspoloženju.

VAGA

POSAO: Danas bi mogao da bude vaš srećan dan. Očekuje vas povoljna prilika za poslovno napredovanje. Spremni ste da prihvatite nove odgovornosti i da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite nešto prisniji kontakt sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je povoljan period za početak nove emotivne veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni upalama i infekcijama u većoj meri. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da sa saradnicima imate probleme u komunikaciji i da vam nije ni malo lako da ostvarite bolji odnos. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično opterećeni.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Moguće je da ćete biti veoma spremni za vezu na daljinu. Ako ste u braku nije vam povoljan period.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni većim problemima sa zdravljem. Nemojte da ignorišete tegobe na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Pokretanje novog projekta bi moglo da vam donese pozitivne poslovne promene u narednom periodu. Spremni ste da se posvetite novim projektima na ovom polju.

LJUBAV: Vaš odnos sa voljenom osobom dolazi do minus faze u kojoj ste skloni udaljavanju. Ako ste slobodni, sada niste spremni za početak nove emotivne veze i jako ste nervozni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam malo jača ishrana. U narednom periodu možete da imate veću potrebu za unosom proteina, belančevina i nešto jače hrane kako bi vam zdravlje bilo bolje.

 

JARAC

POSAO: Danas budite oprezni na polju posla i nemojte mnogo da poveravate svoje tajne drugima. Očekuje vas nepovoljan period pa se potrudite da izbegavate rizike.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje određenu distancu prema vama. Niste sigurni na koji način treba da se postavite prema vašem partneru.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju u narednom periodu. Možete u većoj meri da budete skloni problemima sa zdravljem. Izbegavajte stresove i bilo kakvo naprezanje.

VODOLIJA

POSAO: Važno je da pokažete dovoljno upornosti i posvećenosti svom poslu tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete imati priliku da budete nagrađeni za svoj trud.

LJUBAV: Na polju emocija vam nije ni malo lako da ostvarite ono što želite. Dosta toga vas ograničava. Spremni ste da se posvetite za sada samo sebi i svojim potrebama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti sebi. Važno je da odmorite, da se opustite i da se na neki način distancirate iz negativnog okruženja.

RIBE

POSAO: Danas ćete dobiti pomoć oko posla. Ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom, imaćete sreće. Dosta toga bi na ovom polju moglo da vam se reši danas.

LJUBAV: Pokušavate da nađete prave reči da voljenoj osobi pokažete osećanja koja gajite prema njoj. Spremni ste da joj date svoje srce na dlanu i da se prepustite emocijama.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete imati sasvim stabilno stanje na ovom polju. Jaki ste, stabilni i dobro se osećate u svojoj koži

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE