Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za petak 4. oktobar! Lavovi skloni tajnim aferama, a ovaj znak će imati ozbiljne probleme na poslu

Današnji dan za mnoge pripadnike Zodijaka donosi razna iskušenja i promene na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo realni i praktični u ljubavi. Uglavnom će vas interesovati osobe koje umeju da uživaju u životu. POSAO: Uspešan rad u oblasti turizma. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Izvesni su razni problemi koje možete rešiti samo tako što ćete pružiti bezuslovnu ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške jer ćete biti dekoncentrisani. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete ili sami neiskreni ili ćete sumnjati u iskrenost partnera. POSAO: Imaćete pravnih i problema u partnerskom poslu, a moguće su i greške pri radu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK

LJUBAV: Danas će vaše strasti i emocije biti intenzivnije nego inače, zbog čega ćete biti ranjiviji. POSAO: Rešićete administrativne probleme koji su vas mučili. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 


LAV

LJUBAV: Krićete osećanja ili ćete kršiti pravila. Moguća tajna afera. POSAO: Opterećeni ste obavezama, ali vaša energija je neiscrpna i neće vam biti teško da sve postignete. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: S visine ćete gledati na nečija nežna osećanja, čime ćete pokazati da ih ne zaslužujete. POSAO: Imaćete priliku da pokažete svoje organizacione sposobnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Najbolje strane vaše ličnosti doći će do izražaja, što će vam pomoći da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Harmonija u odnosu i zadovoljstvo na više nivoa, pre svega emotivnom. POSAO: Zaturićete novac ili važna dokumenta. Vodite računa ako baratate većim sumama. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shuterstock

 


STRELAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je daleko i nedostupan. Moguće je da ćete maštati o nekome koga nikada lično niste sreli. POSAO: Problemi na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu izazvani vrlo lošom komunikacijom i konfuznom atmosferom. POSAO: Problemi u bilo kom poslu koji podrazumeva dogovor. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Bolja komunikacija sa partnerom će vam pomoći da rešite problem u odnosu. POSAO: Očekujte problem ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija.

RIBE

LJUBAV: Nemojte slušati ogovaranja i naklapanja, nego otvoreno komunicirajte sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Oprez s lekovima.



3 horoskopska znaka će plivati u parama ove jeseni! Sreća je na njihovoj strani

Horoskop

Astrolozi smatraju da će Bikovi, Device i Jarčevi imati sreće u oktobru i uspeti finansijski da se oporave.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE