Radio BalkanFox

SAŠA POPOVIĆ SVE BOLJE! Uskoro se vraća na posao! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za petak 4. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

ISPOVEST MAJKE NESTALE DEVOJČICE U BORU: STARIJI BRAT ŠALJE POLJUPCE DANKI NA NEBU

Porodica Ilić iz Bora već više od šest meseci je u bolnom iščekivanju tražeći odgovor na pitanje šta se 26. marta dogodilo s malom Dankom (2). Devojčicina majka Ivana otvorila je dušu za Srpski telegraf. Kako kaže, svakim danom joj je sve teže.

– Svakim danom sve teže se borim s bolom. Šest meseci je prošlo. Niko ne može ni da zamisli koliko je to teško. Miloš i ja jedini znamo kako nam je. Ne znam kako to da opišem, ne može. I sada kada imam dva sina, fali mi Danka sve više – s tugom u glasu priča neutešna Ivana Ilić.

NAKON POVRATKA S LEČENJA U NAJBOLJOJ KLINICI U EVROPI: Saša Popović se vraća u „Grand“

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se kreativnom direktoru „Granda“ Saši Popoviću zdravstveno stanje pogoršalo. Naime, on se nije pojavio na snimanjima nove sezone takmičenja „Zvezde Granda“, a ubrzo je otkriveno i da je otišao u Pariz, na jednu od najpoznatijih klinika u Evropi, da bi nastavio dalje lečenje, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao. Nakon boravka u inostranstvu Saša se pre nekoliko dana vratio, kod kuće je i oseća se bolje. Njega je ekipa emisije „Paparaco lov“ usnimila nakon izlaska iz bolnice, a u jednom trenutku posetio je i studio u Košutnjaku, u kom se snima gorepomenuto muzičko takmičenje. Na snimcima se mogao videti direktor „Granda“ kako stiže do studija, izlazi iz svog ferarija i upućuje se ka studiju. Nosio je naočare i kačket, ali ono što je gledaocima zapalo za oko jeste da nije bilo njegovog karakterističnog osmeha. Ipak, mnogi su rekli da izgleda dobro. 

VISOKOTEHNOLOŠKO ORUŽJE RASPALJUJE RAT NA BLISKOM ISTOKU: SPRŽIĆE IRAN BEZ RAKETA

Iran i Izrael zakleli su se da će uništiti jedan drugog, a svet drhti dok Tel Aviv bira kako će odgovoriti na udar balističkim i hipersoničnim raketama. Na spisku ciljeva su iranska naftna, ali i nuklearna postrojenja, pri čemu bi Izrael mogao da primeni eletromagnetne bojeve glave, sposobne da unište centrifuge za obogaćivanje uranijuma.

Izrael se plaši da će Iran uspeti da proizvede atomsku bombu. U izveštaju Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) iz decembra 2023. navodi se da Iran proizvodi tri kilograma obogaćenog uranijuma mesečno. To bi moglo da znači da je Iran dosad napravio 30 kilograma, a IAEA navodi da su mu za atomsku bombu potrebna 42. To brine i Ameriku, pa nije isključeno da izraelski premijer Benjamin Netanjahu ubedi Džoa Bajdena u neophodnost udara na iranska nuklearna postrojenja, iako se američki predsednik tome zasad protivi.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 4. oktobar

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE