Radio BalkanFox

Zorana Mićanović o bolesnom ocu

Otac Zorane Mićanović u teškom zdravstvenom stanju! Mora na rizičnu operaciju, evo od čega boluje

Zorana Mićanović, Foto: Instagram printscreen/zorana_micanovic_official

Mlada pevačica, Zorana Mićanović proslavila se za kratak vremenski period, kako svojim glasom, tako i vezi sa 22- godine starijim kolegom MC Stojanom.

Ona je trenutno u teškom periodu života zbog lošeg zdravstvenog stanja njenog oca.

– Sada je okej, ali treba da ide na operaciju kičme, a onda i srca. Da kažem i da je dobro i da nije, ne znam… – rekla je Mićanovićeva u podkastu „Panama“, pa otkrila kako se ona drži povodom ove situacije:

– Ja radim, moj posao je takav da ja uveseljavam ljude i da moram uvek da budem nasmejana. Imam i ja svoje minus faze, ali opet i taj posao mene nasmeje i na neke momente mi pomogne da zaboravim na tatino stanje. Koči me to, dosta sam kući, oko njega sam za sve što je potrebno. Gledamo da ga oporavimo ako je to moguće, doktori kažu da jeste. Nadam se da će uspeti da prebrodi sve to.

Podsetimo, Zorana je nedavno otpevala pesmu Viki Miljković, pod nazivom „Večera„, a njeno izvođenje pomenute numere postalo je viralno na društvenim mrežama.

Zorana je nakon toga otkrila da li se ovim povodom čula sa popularnom folkerkom.

– Nije zaista. Mene Viki nije ni kritikovala, ni pohvalila, jer nismo imale kontakt. Nadam se da ćemo se negde sresti pa da će me pohvaliti. Očekivala sam pohvalu, ali nisam dobila. Nadam se da ću nekada dobiti – rekla je pevačica tada za Pink.rs, pa dodala:

– Mora tako da se radi, jer na mlađima svet ostaje. Smena generacije je prosto. Ne može nešto da traje večno. Mislim, one verovatno jesu legende, ali dolaze mlađe, lepše, bolje i to je to.


05:01

Zorana Mićanović priznala: Istina je da sam u vezi sa MC Stojanom

(Espreso/24sedam/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE