Radio BalkanFox

Ana Radulović i muž od kog se razvodi pokazali šta su kupili sinu i potezom oduševili



Zabava

Ana Radulović i muž od kog se razvodi pokazali šta su kupili sinu i potezom oduševili

Voditeljka „Elite 8“, Ana Radulović saopštila je da se nakon 11 godina braka razvodi od supruga pevača Mirčeta Radulovića.

Ana Radulović i sin

Foto: anaradulović22 / Instagram

Ana Radulović i sin

Ana i Mirče imaju sina Konstantina, a jednom prilikom je pokazala pokazala kako ga ona i njen muž od malih nogu uče pravim vrednostima.

Blic preporučuje

Voditeljka i njen tadašnji suprug su odlučili da sinu poklone običnu plastičnu kesu i da vide kako će on reagovati.

Kupili smo ti kesu, jel ti se sviđa sine, sigurno, jel 100 posto? – pitao je Mirče sina, a on je oduševljeno rekao da mu se sviđa, a zatim objasnio čemu sve može kesa da mu posluži:

– Ovde mogu da se stave igračke, pidžame i majice, mašne – pričao je dečak.

– Izašla mi je memorija ovog snimka i moram da podelim, kad se već priča o mom majčinstvu. Ovo dete je zlatno, a ja najsrećnija na svetu. Hteli smo da vidimo kako će reagovati, kada mu kažemo da smo mu „kupili kesu“, e ovo je uspeh – napisala je ponosno Ana Radulović.

Ubrzo su usledili komentari: „Bravo za roditelje, tako se dete uči pravim vrednostima“…

Ana Radulović

Foto: Ana Radulović / Instagram

Ana Radulović

Ana potvrdila da se razvodi

S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi – glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs.

Anin kolega, voditelj Milan Milošević čestitao joj je na razvodu.

– Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti. Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo – rekao je Milošević na Red TV.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE