Radio BalkanFox

FILM DANA „Crni leptir“ – Alo.rs

Crni leptir

Foto: IMDB

 

 

23.15 RTS2

Crni leptir

Na obodu planinskog gradića u kome se događa niz otmica i ubistava povučeni pisac Pol pokušava da započne pisanje scenarija za koji se nada da će mu spasti karijeru. Posle napetog susreta na jednoj večeri sa skitnicom Džekom, Pol mu nudi smeštaj. Ubrzo dovitljivi, zahtevni Džek nađe način da se na silu uključi u Polov rad i njih dvojica počinju igru superiornosti koja će najzad dovesti jednu priču do kraja. Uloge: Antonio Banderas, Džonatan Riz Majers, Piper Perabo.

Eksperiment

Foto: IMDB

 

 

 

21.00 B92

Eksperiment

Grupa naučnika sprovodi dvonedeljni psihološki eksperiment koji zahteva učešće 24 ispitanika. Pravila su jednostavna: Jedna grupa ispitanika glumiće zatvorske čuvare, a druga će glumiti zatvorenike. Iako su čuvari dobili više nego jasne instrukcije da treba da održe red bez upotrebe sile, niko nije spreman na ono što će se desiti kada izbije pobuna, a sva uljudnost nestane. Dobrovoljci se sve više uživljavaju u svoje uloge, moć ih kvari, strahovi rastu, a eksperiment se zastrašujuće otima kontroli. Uloge: Ejdrijen Brodi, Forest Vitaker.

 

Ponovo kod kuće

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva PLus

Ponovo kod kuće

Alis se nedavno razvela od muža i odlučuje da počne iz početka i seli se u svoj rodni grad Los Anđeles sa dve male ćerke. Tokom proslave svog 40. rođendana Alis upoznaje tri perspektivna reditelja koji slučajno traže mesto za stanovanje. Alis pristane da im ustupi svoju gostinjsku kuću na izvesno vreme, ali njihov dogovor počne da se razvija u neočekivanom pravcu. Alisina nova porodica i moguća romansa nailaze na slepu ulicu kada se pojavi njen bivši muž s koferima u ruci. Uloge: Ris Viderspun, Majkl Šin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE