Radio BalkanFox

DEDA, TREBA DA ČASTIŠ! Naš voditelj dobio TREĆEG UNUKA, procurile prve fotke iz BOLNICE! (FOTO)

Naš poznati voditelj i novinar Vanja Bulić postao je deda po treći put. Naime, njegov sin Ognjen i snajka Marija su prošle noći dobili bebu.

Njih dvoje su se venčali početkom juna prošle godine, a Ognjen je Mariju zaprosio na nesvakidašnji način. Poznato je da je on odbojkaški trener dug niz godine, te je odlučio da za najbitniji dan u njegovom životu njegova prva i poslednja selekcija koju je trenirao budu sa njim kada je zaprosio prelepu Mariju. Svadba je bila nesvakidašnja, slavilo se od jutra do mraka, i tako u krug par dana, a Marija i Ognjen su blistali i igrali i pevali sa gostima, prenosi „Pink.rs“.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vanja Bulić ponovo postao deda

Nakon samo par meseci od svadbe, Ognjen i Marija saznaju da će postati roditelji, iako su to vešto krili od svojih najbližih neko vreme a kada su im saopštili, bilo je i suza radosnica.  Tada pol bebe nisu znali, a otkrili su im Ognjenov brat blizanac Ivan, kumovi i prijatelji organizvali iznenađenje, a naravno prisutni su bili njihovi roditelji. Naime, oni su se okupili u jednom prestoničkom parku, a svako je imao svoj zadatak. 

Dok je Ivan bacao loptu koju je Ognjen trebalo da smečira, kuma je puštala konfete, a Marija je otvorila kutiju u kojoj su bili baloni. Ognjen se u jednom momentu čak obratio svom ocu Vanji i pitao ga kako da udari loptu, što je mnoge nasmejalo.

Marija se prethodne noći porodila a na svet je donela devojčicu od 3.300 grama i 53 centrimetra, a Ognjen je lepe vesti odmah podelio sa svojim najbližima i pratiocima na Instagramu i emotivnim rečima se obratio supruzi:

Najjača osoba na svetu – napisao je Ognjen i okačio sliku Marije sa njihovom naslednicom.

Republika

Foto: Instagram.com

Snajka Vanje Bulića

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE