Radio BalkanFox

Nina Badrić objavila novi singl ‘Moji ljudi’: ‘Pjesma ima jedno posebno značenje za mene…’

Omiljena diva Nina Badrić već mjesecima uveseljava svoju publiku novim pjesmama, pa tako nakon #onokad koja i dalje dominira radijskim eterom i strastvene ‘Kako si’, stiže njezina najosobnija pjesma s nadolazećeg albuma  – ‘Moji ljudi’. Pjesma dolazi uoči objave Nininog dugoiščekivanog albuma i najavljenog spektakla u Areni Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Pjesma ‘Moji ljudi’ je najosobnija pjesma na novom albumu. Napisala sam je prije gotovo četiri godine i za mene ima posebno emotivno značenje. Ja znam u svome srcu kome sam ju posvetila. Ona nosi jednu iskrenu emociju i govori o povratku sebi spoznajama i zatvaranju kruga života. Miro Buljan je producent ove pjesme i mislim da joj je pronašao baš pravu mjeru kao i redatelj spota Darko Drinovac koji je video zamislio vrlo intimno – ispričala je Nina.

Foto: PROMO

U novom singlu ‘Moji ljudi’, pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni kojeg Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.

– Svakako ću ju otpjevati i u Areni 30.11 .i  zapravo jedva čekam čuti reakcije publike jer njihov sud je na kraju jedino što vrijedi. Za mene će najveća sreća biti kada ćemo ju zajedno pjevati moja publika i ja.- moji ljudi i ja – najavila je pjevačica.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE