Radio BalkanFox

Sve je počelo sa Mirom čije ćerke su najlepše na Balkanu (FOTO)


Ako ste se ikada pitali na koga su sestre Bekvalac tako lepe, sada imamo odgovor! Najstarija iz tročlanog klana, Dragana Bekvalac, jednom prilikom je podelila na svom Instagram profilu predivnu fotografiju njihove majke, Mire. Čini se kao da je vreme za ovu ženu stalo! Dragana nije mogla da odoli, a da ne podeli lepotu svoje mame sa svima.

– Moja majka! Volim te odavde do neba, napisala je Dragana uz fotku koja je, naravno, obasuta lajkovima i pozitivnim komentarima.

Mira je otišla u salon lepote u kom su je našminkali,  njen make-up je savršen i njena ćerka je, naravno, morala da podeli ovu fenomenalnu fotografiju sa svetom. Zemljani smokey eye ističe njene kestenjaste oči, dok sedefasta senka dodatno naglašava njihov sjaj. Usne su joj obojene nežnom nude nijansom sa primesama kajsije, a rumenilo u sličnom tonu savršeno ističe jagodice.

Kada je ova fotografija osvanula na Instagramu, reakcije su bile neverovatne. Komentari su se nizali, a svi su se složili u jednom: od mame Mire su sestre Bekvalac zaista nasledile lepotu. „Ličite na majku“, „Prelepa mama i ličite“, „Zna se na koga su lepe ćerke“ – samo su neki od oduševljenih komentara.

Ova porodična sličnost dodatno je potvrdila da lepota zaista dolazi iz porodice. Možda možete da se ulepšate i popravite tu i tamo, ali geni su ipak geni – što nestvarna lepota Nataše Bekvalac i ostalih sestara može I da potvrdi.

BONUS VIDEO: 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE