Radio BalkanFox

ŠTA SE DESILO ŽENI ZLATANA IBRAHIMOVIĆA? Nećete verovati kako izgleda u 54. godini

Helena Seger je partnerka Zlatana Ibrahimovića sa kojom ima dva sina. Oni su zajedno 22 godine, a od kako je bivši fudbaler odlučio da se ne bavi profesionalno tim sportom svako slobodno vreme provodi sa porodicom. Zlatan je godinama u vezi manekenkom iz Švedske koja mu je „pomutila razum“, a njihova ljubavna priča nije nimalo tipična.

On ju je jednom zaprosio, ali ona mu je rekla „Ne“, otkrio je jednom prilikom. Oni su se upoznali u Malmeu na parkingu, a situacija na početku nije bila obećavajuća. Helena je od Zlatana starija 11 godina, a od 13. godine ona se sama bori za sebe i radi.

Profimedia

Helena Seger je supruga Zlatana Ibrahimovića

Jednom prilikom je ispričala kako je upoznala sadašnjeg partnera.

– Kada sam upoznala Zlatana imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla zagradio je svojim Ferarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo – ispričala je Helena 2010. godine za magazin „Elle“.

Profimedia

Ovako izgleda Helena Seger

Nakon četiri godine veze su dobili prvog sina, a nakon dve i drugog, mlađeg.

Helena inače ne voli da je nazivaju „ženom fudbalera“ jer se oduvek sama borila za sebe. Takođe, ona važi za jednu od najsnažnijih partnerki sportista. U avgustu ove godine je napunila 54 godine, a i dalje izgleda izuzetno mladoliko. Ima plavu kosu koju obično uvija u blage talase, a šminka joj je minimalna. Zlatan pored svoje partnerke pleni!

Mimmo Carriero / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Helena Seger u šetnji sa psom

Nedavno, ona je uhvaćena u šetnji. U uskim helankama i majici, Helena izgleda poput devojčice, a ne mari za prolaznike.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE