Radio BalkanFox

MC Stojan neprijatnost na aerodromu

Reper MC Stojan je doživeo veliku neprijatnost na aerodromu prilikom ukrcavanja na avion.

Iako on godinama regularno putuje avionom zbog svojih tezgi  u inostranstvu, kako je otkrio putem društvenih mreža prvi put je doživeo neprijatnost i poniženje jer mu osoblje nije omogućilo da se ukrca na let.

Popularni pevač je sa svojim pratiocima podelio svoje negativno iskustvo objasnivši svima šta se dogodilo.

– Letim preko 20 godina i nikada nisam doživeo da me ne puste u avion, jer uglavnom sedin na gejtu i čekam da uđem među zadnjima. Dolazim da uđem u avion i kaže mi gospođa da sam zakasnio, a u stvari su prodali previše karata. Posle kraće rasprave i ubeđivanja, uz stres i poniženje koje su mi priredili na aerodromu u Larnaci su me na kraju pustili u avion.

MC Stojan Printskrin: Instagram/mc_stojan

Vrlo lako sam mogao da ne poletim za Beograd, a imam nastup. Sve sam snimio i tužiću kompaniju – napisao je vidno uzrujan reper u svojoj objavi. Reper je odlučio da otkrije šta se sve dešavalo na aerodromu dok je poput ostalih putnika čekao svoj red, otkrivši kako se razočarao u kompaniju, a onda je dodao:

– Svaka čast divnim stjuardesama, ali mene ne zanima vaših 600 evra, niti tapkanje i pretprodaja karata ispred ulaza u avion. Inače, jednom čoveku je pozlilo ispred mene, pa sam se i ja zadesio tu i zajedno sa ljudima velikog srca, kao i osobljem aviona odmah priskočili u pomoć. Čovek se povratio u život, hvala Bogu na tome i to je danas najbitnije – zaključio je Stojan u svojoj objavi na storiju.

Inače on je u fokusu ovih dana pošto je njegova bivša devojka Zorana Mićanović skoro u jednom podkastu otkrila kako je njihova veza okončana jer su shvatili da nisu jedno za drugo i da njihov odnos nije bio „fejk“ niti marketinški trik kako su mnogi mislili da jeste.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE