Radio BalkanFox

CRNO-BELA OBJAVA LEDI KRV U ŽILAMA! Breskvica SLOMLJENA zbog TRAGEDIJE, pogodile je POPLAVE u Bosni i Hercegovini (FOTO)

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, trebalo je večeras da održi koncert na gradskom trgu u Banjaluci, ali je zbog trenutne situacije u Bosni i Hercegovini odlučila da otkaže nastup. Obilne padavine koje su zahvatile veći deo zemlje izazvale su poplave u nekoliko gradova poput Jablanice, Kiseljaka, Kreševa, Busovače i Fojnice, gde su ulice i stambeni objekti poptuno poplavljeni.

Na svom Instagram profilu, Breskvica je objavila poruku u kojoj je izrazila saučešće porodicama stradalih i najavila otkazivanje večerašnjeg nastupa.

Republika

Foto: instagram.com/brrrreskvica

Breskvica otkazala nastup zbog poplava u Bosni i Hercegovini

Dragi moji, zbog tragedije koja se dogodila na teritoriji Bosne i Hercegovine, večerašnji nastup će biti otkazan. Svim srcem smo uz porodice stradalih – napisala je mlada muzička zvezda u svojoj crno-beloj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Inače, povodom vanredne situacije, folker Saša Matić je takođe odlučio da otkaže svoj nastup u Banjaluci. Njegov tim je saopštio da se koncert neće održati zbog tragične situacije u Bosni i Hercegovini, posebno u području Jablanice.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Saša Matić otkazao koncert u Banjaluci

Zbog novonastale tragične situacije u Bosni i Hercegovini, na području Jablanice, otkazujemo večerašnji koncert u Banja Luci na gradskom Trgu – saopšteno je iz tima Saše Matića.

Podsećanja radi, katastrofa nesagledivih razmera pogodila je područje BIH usled bujičnih poplava koje su za sada odnele 18 života.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE