Radio BalkanFox

Jelisaveta Orašanin o tuči sa koleginicom u seriji

To je bila makljaža, prava ulična tuča: Jelisaveta otkrila sve o tuči sa koleginicom! Ovakvu je nismo viđali!

Jlisaveta, Foto: Printscreemn / Instagram / jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, govorila je o ulozi Svetlane u trećoj sezoni serije „Močvara“, ali i saradnji sa svojim koleginicama Janom i Mateom Milosavljević .

Jelisaveta, poznata po svom talentu i šarmu, nedavno je podelila svoje utiske o snimanju nove serije, otkrivajući kako je doživela ovu jedinstvenu priliku.

„Ovo mi se prvi put desilo, ne računajući Vojnu akademiju. Nekako od taksista do komšija, kolega, samo dobijam pohvale na seriju,“ rekla je na početku razgovora.

Ona se osvrnula i na saradnju sa Goranom Bogdanom, ističući koliko je bila divna.

„Saradnja sa Goranom bila je divna. Dočekali su me nasmejano jer su već bili uigran tim i puno su mi pomogli. Što se tiče mog lika i Goginog, njihova platoska veza se neprekidno razvija, a posebno mi prija njegovo razumevanje prema meni kao ženi sa velikim problemima i tugom. Ona je prolazila kroz težak proces, od raspadanja do ponovnog rađanja. Iako je njen lik hladan, jedino se sa Nikolom vidi ta emotivna strana, koja se skriva iza svih njenih paravana“, dodala je, opisujući duboku unutrašnju borbu svog lika.
Pored emotivnog aspekta, Jelisaveta je sa osmehom govorila o akcijskim scenama:

„Bilo mi je jako zabavno da čitam scenario, posebno kada sam videla koliko imam scena tuča. Baš onako ulično tuče, to mi je bilo jako zabavno.“

Njen odnos sa koleginicama, Mateom i posebno sa Janom Milosavljević, bio je pun podrške i uzajamnog razumevanja.

„Bilo mi je veoma zabavno čitati scenario, posebno kada sam videla koliko imam scena tuča. Prava uličnoj tuči! Saradnja sa Janom Milosavljević i Mateom bila je čarobna. Tokom proba, s obzirom na to da Janin lik mlatim buklvalno od prvog minuta serije, dogovorile smo kako da se nađemo kako ćemo izvesti scene. Sve vreme sam joj govorila da ne smem ovako da je udarim, jer joj stvarno ozbiljno zadajem udarce, i to deluje kao makljaža, kao da me niko ne može zaustaviti. Ipak, Jana mi je pružila ogromnu podršku, stalno mi je govorila da je slobodno udarim, da će staviti jastuk. Zahvaljujući njenoj podršci, zaista sam uživala u radu sa svojim koleginicama“, zaključila je Jelisaveta u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Bonus video:


00:01

Jelisaveta Orašanin pokazala zgodne noge

(Espreso/mondo)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE