Radio BalkanFox

Tragedija za tragedijom, poplave SVE UNIŠTILE!

Strašne poplave u Bosni i Hercegovini izazvale su veliku materijalnu štetu i odnele mnogo ljudskih života, ostavljajući za sobom razaranje i tugu. Varošica Jablanica posebno je pogođena ovom prirodnom katastrofom, a među onima koji su se našli u teškoj situaciji je i poznati pevač Mirza Selimović. On je već prošao kroz težak životni period, ostajući bez majke u maju ove godine, što je bio ogroman gubitak za njega.

Selimović apelovao je na ljude da pruže pomoć ugroženima, a zatim i saopštio da je sve nastupe otkazao uz znak solidarnsoti sa prijateljima i komšijama. 

Otkazujemo nastupe u Podgorici i Igalu, te se u ovim trenucima saosećamo sa našim prijateljima i komšijama – naveo je Selimović.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirza Selimović otkazao nastupe

Podsećanja radi, nakon katastrofalnih poplava, estrada je masovno otkazala nastupe u BiH. Pevači poput Breskvice, Katarine Grujić, Maje Berović i Saše Matića su se oglasili na društvenim mrežama, izražavajući saučešće porodicama stradalih i pozivajući ljude da se priključe humanitarnim akcijama za pomoć ugroženima.

Dragi moji, zbog tragedije koja se dogodila na teritoriji Bosne i Hercegovine. Večerašnji nastup će biti otkazan. Svim srcem smo uz porodice stradalih – napisala je Breskvica, što je uradila i Kaća Grujić:

Dragi moji, zbog prirodne i nezapamćene katastrofe, koja je pogodila Jablanicu, a pre svega zbog velikog broja povređenih, poginulih i nestalih ljudi u tom delu, želim da vas obavestim da ćemo se, umesto sutra, družiti neki drugi put. Izražavam najdublje saučešće svim porodicama koje su izgubile svoje najmilije. Voli vas vaša Katarina Grujić.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE