Radio BalkanFox

DARKO LAZIĆ NIKAD ISKRENIJE O DUGOVIMA! Ovako je folker tada pričao, sad se opametio, pa se posvetio porodici i ženi!

Poznati pevač Darko Lazić nedavno je javno priznao da se i dalje nalazi u dugovima, navodeći da je dug porastao na milion i po evra. Ovaj iznos je nastao nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre nekoliko godina, a tokom koje je zadobio ozbiljne povrede. Darko je istakao da je taj novac pozajmio od svog menadžera i prijatelja, te da je bio u procesu vraćanja duga u ratama.

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

 

Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da radim, vratićemo. Bitno je da ja glava na ramenima – rekao je tada Darko i dodao:

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

 

Ako neki drugi duguju, zašto i ja ne bih mogao? Milion i po evra nije nimalo malo. Ne šalim se. Šta koga treba da se tiče da li ja dugujem ili ne? Je l’ treba sad neko zbog toga da me ubije? Sve je za ljude, ja sam najnormalniji čovek. I da dugujem, znam da ću vratiti – rekao je Lazić jednom prilikom za medije. 

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Lazić i supruga Katarina

 

Lazić je bio otvoren u vezi sa svojim dugom, ističući da su dugovi porasli i da će biti u dugovima do kraja života. Ipak, naglasio je da je svestan svojih obaveza i da će se truditi da ih vrati. Ova iskrenost pevača je privukla pažnju javnosti, jer retko koji javni ličnost tako otvoreno govori o finansijskim problemima, posebno kada se radi o toliko velikom iznosu.

Izjava Darka Lazića o njegovom dugu izazvala je različite reakcije javnosti. Dok su neki izrazili razumevanje za njegovu situaciju, drugi su kritikovali njegov stav prema dugovanjima. Mediji su takođe pokazali interesovanje za finansijsku situaciju pevača, ističući da je ovo samo jedan od brojnih izazova sa kojima se Lazić suočava u svom životu.

 

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE