Radio BalkanFox

Šon Didi Kombs i Džastin Biber

Šon Didi Kombs je upozorio Džastina Bibera da ne govori o detaljima njihovog druženja tokom jednog intervjua, navodi se u novoj objavi Džimija Kimela.

Reper poznatiji javnosti kao Paf Didi, pojavio se sa tinejdž zvezdom u kasnonoćnoj emisiji 2011. godine kada je ona imala svega 16 godina. Tada su razgovarali o njihovoj bliskoj vezi, otkrivši zanimljive detalje voditelju Džimiju Kimelu. Kimel je tada bio potpuno zbunjen i pokušavao je da izvuče neku informaciju od njih.

– Šta je sa vama momci? Da li vas dvojica radite zajedno – pitao ih je voditelju jednom snimku koji je postao ponovo viralan na društvenim mrežama.

– Ne. Sprijateljili smo se na vrlo čudan način…Za mnoge od nas on je moj mlađi brat. On se ne plaši da me pozove i pita za savet – rekao je bivši izvršni direktor Bad Boys Records-a.

Reper se osvrnuo na šoubiznis i muzičku industriju, prokomentarisavši kako je ona „snažna porodica“ i da svi uključujući i njega imaju želju da „njegove ruke zaštite“ Bibera jer je on „fina osoba“.

– Pored njegovog talenta on je jedan od najboljih klinaca koje ste ikada upoznali – nadovezao se reper, a prenosi Njuz.

Biber se Didiju na divnim rečima i podršci, dok je njihov razgovor publika ispratila gromoglasnim aplauzom, a voditelj Kimel (56) je dao predlog Džastinovom starijem kolegi da bi on mogao mladom pevaču da kupi auto kao što je to učinio svom sinu.

– Dao mi je Lamborgini – samo ga još nemam – dodao je Biber, dok je reper iznervirano pogledao u stranu.

– Imao je moj Lamborgini dan ili dva. Imao je i pristup kući – otkrio je Kombs aludirajući na njihovo zajedničko druženje kada su proveli zajedno 48 sati. Mladi pevač je to tada objavio na Jutjubu.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE