Radio BalkanFox

Na Hulu stiže sportska drama La Maquina: Priča o boksu i borbi

Na Hulu 9. listopada stiže nova uzbudljiva sportska drama “La Máquina” u kojoj se prepleću boks, obitelj i pitanja osobne borbe. U središtu priče nalazi se legendarni meksički boksač koji, unatoč godinama, planira posljednji se put vratiti u ring kako bi osigurao svoje naslijeđe i pokazao svijetu da i dalje ima ono što je potrebno da bude prvak.

Iza ovog povratka stoji njegov dugogodišnji menadžer, koji je spreman učiniti sve kako bi omogućio da borba prođe prema planu, čak i ako to znači uplesti se u opasne igre iza kulisa.

La maquina

Foto: PROMO

Glumačku postavu predvode dva velika imena latinoameričke kinematografije – Gael García Bernal (45) i Diego Luna (44). Bernal utjelovljuje boksača, dok Luna glumi njegova menadžera. Njihova dugogodišnja suradnja, koja potječe još iz filma “I tvoju mamu također”, ponovno dolazi do izražaja kroz dinamičan i emotivan odnos u seriji.

Serija “La Máquina” okuplja tim talentiranih kreatora. Produkciju potpisuju upravo glavni glumci Gael García Bernal i Diego Luna u suradnji s Huluom i Searchlight Televisionom. Za režiju je zaslužan Gabriel Ripstein, meksički redatelj poznat po filmu “600 milja”, dok scenarij potpisuje Marco Ramirez, autor popularne serije “Narcos”.

Svi ljubitelji sportskih drama i emotivnih priča o ustrajnosti mogu očekivati napetu priču o borbi za naslijeđe, osobni ponos i čast, obogaćenu snažnim latinoameričkim kulturnim elementima. Ako volite boksačke priče s dubljim osobnim previranjima, “La Máquina” će vas sigurno prikovati uz ekran.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE