Radio BalkanFox

Dejvid Karuso u retkom izlasku


 

Mnogima omiljena serija „CSI Miami“ emitovala se na malim ekranima od 2002. pa sve do 2012. godine. Kroz 10 sezona publiku je zabavljao glavni lik Horatio Kejn, kojeg je tada glumio Dejvid Karuso (68).

Dejvid je nakon završetka serije napustio svet glume, a danas bi ga malo ko prepoznao. Ovih dana je na društvenim mrežama počela da se širi njegova fotografija iz 2023. godine, na kojoj izgleda potpuno drugačije nego 2012. godine.

U seriji glumac je uvek bio odeven u elegantno odelo, a bio je i omiljen među ženama. „Zavodnik“ je tada imao kratku riđu kosu. Na najnovijim fotografijama iz prošle godine glumac je izgledao pomalo zapušteno, a jedino po čega je mogao da se prepozna je upravo njegova kosa, koju je sada pustio i koja je malo duža.

 

 

„Šta se njemu dogodilo?“, „Izgleda kao da ima 80 godina“, „Tužna sam kad ga vidim ovakvog“, pisali su po društvenim mrežama.

Serija „CSI Miami“ otkazana je 2012. godine zbog pada gledanosti, a Karuso se tada povukao iz javnosti. Od tada se vrlo retko pojavljuje, a viđen je 2017. Nakon što je odustao od glume i slave koja dolazi s njom, nakratko je otvorio umetničku galeriju. Istu je nešto kasnije zatvorio. Osim galerije je otvorio i radnju sa odećom u Majamiju.

Bonus video:

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE