Radio BalkanFox

Pevačica Jana Todorović izjavom podigla prašinu

Pevačica Jana Todorović izjavom podigla prašinu na društvenim mrežama, voditeljka je podržala

Popularna pevačica Dragana Todorović, poznatija kao Jana, digla je veliku prašinu svojom izjavom o prioretitima u životu. Naime, Jana je izjavila da joj je posao na prvom mestu pa tek ona porodica.

Pevačica Jana Todorović svet novine svet portalPevačica Jana Todorović svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jana Todorović svojom izjavom izazvala lavinu komentara

Voditeljka Jovana Jermić dala je komentar na izjavu pevačice Jane Todorović da joj je posao na prvom mestu, a ne porodica.

– Kad neko kaže: “E, znaš šta, meni je porodica na prvom mestu, pa posle posao”. Ja mislim da je tu ozbiljna laž, meni je posao, pa onda bogami porodica. Meni da je porodica na prvom mestu ja bih bila stalno sa njima, rekla je Jana za domaće medije, a njenu izjavu je podelila Jovana Jeremić.

– To su Jano izmislile žene koje nemaju šta drugo da ponude. Ženama koje menjaju stvari i istoriju, koje ostavljaju trag u vremenu u životima ljudi oko sebe, a posebno u životu svog muškarca, porodica se podrazumeva. Uvek sam žalila žene koje zavise od muškarca, čekaju milostinju i usput služe da budu mašine za rađanje dece, koje muževi uredno varaju sa uspešnim ženama, napisala je Jovana pa dodala:

Pevačica Jana Todorović svet novine svet portalPevačica Jana Todorović svet novine svet portal

Instagram printscreen

– Žena uvek mora da je svoja. Svoja! Muškarac je bonus. Na osnov života. Bolje biti bez njega, ako nije “na nivou”, nego trošiti svoje vreme na nedostojnog. Žene moje, radite na sebi. Svom obrazovanju, svom poslu. Nikad nemojte biti potčinjene i nebitne, jer takve muškarci NE CENE. TAKVE uvek završavaju ekstremno nesrećne. Na lekovima ili bolnicama – napisala je Jovana.

Pevačica Jana Todorović svet novine svet portalPevačica Jana Todorović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Janinu izjavu mnogi su oštro osudili, te su se komentari samo ređali: “Prvi put u životu čujem da je neko rekao,da mu je na prvom mestu posao, pa porodica. Da li je Jana svesna šta je izgovorila? Baš me je razočarala Jana kao čovek, kao žena,kao majka”, “Ova zena nije normalna…”, Nije tebi posao nego pare na prvom mestu”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Da podsetimo, pevačica poseduje dvorac u koji se nalazi u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj.

Pevačica pored toga što sama dobro zarađuje, ima i moćnog svekra Stevu Todorovića, koji je snaji i sinu i sam kupio luksuznu nekretninu. Kako piše Skandal!, Todorović je u zgradi pazario čitav sprat i za to iskeširao čak 1 500.000 evra.

AUTOR: Svet

IZVOR: Republika

FOTO: ATA images, Instagram, IVan Vučićević




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE